#1040469 - 12/03/2007 20:01
Re: Pointbet-zlodzieje [8]
[Re: aha']
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Karlo - moze masz mala kwote dlatego ci konto dziala. Widocznie ludziom co maja ponad 2000 EUR na koncie - zamykaja konta. Tego sie nie da inaczej wyajsnic. Nagle sobie konto znika. Ciekawe - w zadnym buku przez pare lat mi sie nie zdazylo cos takiego tylko akurat w bankrutujacym Pointbecie To wydaje się być jakiś problem techniczny. Ja mam na koncie od 3 miesięcy 10 euro, żeby móc oglądać kursy. Problem obchodzę tak: loguję się a jak wyskakuje ponownie strona logowania zmieniam www na www1 w adresie i działa. Nie znaczy to oczywiście, że każdemu uda się zalogować w ten sposób.
|
Do góry
|
|
|
|
#1040524 - 12/03/2007 20:13
[Re: KRAJAN]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
marcinku - to ja coś ci powiem z życia wzięte - nie ma ryzyka nie ma profitów. Ok. 5 lat temu mój kolega wychodził z zalożenia - jest ryzyko jest zabawa - teraz ok. 1 roku po rozwodzie - zostawił żonę z 2-ką dzieci - fajnie sobie i jej uporządkował życie - a wszystko wyszlo przez imprezę i takie tam sobie jest ryzyko są profity - i tu faktycznie ryzyko bylo owocne krajan... weź już nie zmieniaj tematu i nie ośmieszaj się. Jesteś po uszy w tej skompromitowanej, dennej firmie jaką kiedyś się zwało pointbetem, a teraz jak ktoś juz parę postów wcześniej to wyrazil... można całego tego super buka o kant du..y obić, weź człowieku zachowaj resztki honoru, bo moze ich juz nie masz i nie spamuj ludzi innymi tworami pointbeto-podobnymi.
|
Do góry
|
|
|
|
#1040549 - 12/03/2007 20:19
[Re: papa_smerf]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
marcinku - to ja coś ci powiem z życia wzięte - nie ma ryzyka nie ma profitów. Ok. 5 lat temu mój kolega wychodził z zalożenia - jest ryzyko jest zabawa - teraz ok. 1 roku po rozwodzie - zostawił żonę z 2-ką dzieci - fajnie sobie i jej uporządkował życie - a wszystko wyszlo przez imprezę i takie tam sobie jest ryzyko są profity - i tu faktycznie ryzyko bylo owocne krajan... weź już nie zmieniaj tematu i nie ośmieszaj się. Jesteś po uszy w tej skompromitowanej, dennej firmie jaką kiedyś się zwało pointbetem, a teraz jak ktoś juz parę postów wcześniej to wyrazil... można całego tego super buka o kant du..y obić, weź człowieku zachowaj resztki honoru, bo moze ich juz nie masz i nie spamuj ludzi innymi tworami pointbeto-podobnymi. czemu uwazasz,że KRAJAN to kazow 
|
Do góry
|
|
|
|
#1040585 - 12/03/2007 20:26
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
Hm... Jeżeli są rozsyłane spamy reklamowe bukmachera z wykorzystaniem bazy upadłej firmy to może oznaczać, że to jest ta sama firma tylko zmienia nazwę.
|
Do góry
|
|
|
|
#1040601 - 12/03/2007 20:32
[Re: papa_smerf]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
Wyglada na to , ze tam juz wolna amerykanka, skoro facet, ktory od 2002 nie czerpie zadnych profitow, jest w posiadaniu bazy (minimum) polskich klientow... Za tego mejla powinienes za jajka juz wisiec...
|
Do góry
|
|
|
|
#1040631 - 12/03/2007 20:39
[Re: Ufo]
|
stranger
Meldunek: 19/02/2007
|
Koles bajki pisze piekne!Ma nas za debili chyba myslac,ze ktos wplaci kase do nastepnego szajsu azjatyckiego!Kazow jestes zalosny i zero respektu dla takich ludzi jak ty!Jest w posiadaniu bazy klientow ale tam nie pracuje tylko bonusami sie zajmuje w wolnych chwilach za free oczywiscie!:DCzlowieku skompromitowales sie na maxa!Teraz tez oczywsice zadnego interesu nie miales wysylaj spam tego azjatyckiego gówna!:D
|
Do góry
|
|
|
|
#1040694 - 12/03/2007 20:55
[Re: tangerine]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Hm... Jeżeli są rozsyłane spamy reklamowe bukmachera z wykorzystaniem bazy upadłej firmy to może oznaczać, że to jest ta sama firma tylko zmienia nazwę. to w 100% nie sa te same firmy...Kazov przesadzil troche z tymi mailami, ale sporo osob przesadza rowniez w tym temacie, jesli Kazov zarabial cos na tym co robil TO TYLKO I WYLACZNIE JEGO SPRAWA, jedno jest pewne, rozdal pelno free bet'ow, zawsze sluzyl rada i pomoca, to, ze PB zbankrutowalo to nie jest jego wina, wiec nie wiem skad sa te pretensje? przeciez to nie on kazal wam tam grac, tylko polecal tego buka...
|
Do góry
|
|
|
|
#1040971 - 12/03/2007 21:43
[Re: Lord Devastator]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Gdzies padla mi na oczy hisotria o tzm jak ktos poleca buki azjatzckie, do ktorych wplaca sie kase przez posrednika - czy moglby ktos przypomniec czy to bylo na mecz.pl? Generealnie racja azjatyccy bukmacherzy to jeden wielki szajs i jak przychodzi co do czego wychodzi wielka kupa  a my jestesmy nemo - przeciez wysokie kursy nie sa za friko i nikt nam nie bedzie robil łaski (i podobnego slowa na l) za frajer na mecz.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#1041010 - 12/03/2007 21:51
[Re: rafałek]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Niektórym uda się zamazać ślady i uniknąć konsekwencji ale wielu związanych z Pointbetem poniesie zasłużoną karę... Ciekawe za co taka babka odpowiadajaca na maile ma ponosic konsekwencje, za to ze pracowala w takiej firmie, ktora wydymala tyle osob?
|
Do góry
|
|
|
|
#1041179 - 12/03/2007 22:09
[Re: rafałek]
|
addict
Meldunek: 14/04/2004
|
Powiedz to ludziom, którzy mieli tam wiele tysięcy ,był to jedyny bukmacher w którym grali i żalą się teraz na zagranicznych forach, że od odzyskania tych pięniędzy zależy standart ich życia, przyszłość firmy, spłata kredytu, szczęście ich rodzin i bliskich, gotów są teraz jechać pół świata żeby wydłubać naciągaczom oczy śrubokrętem i mieć chociaż minimum satysfakcji. To im właśnie powiedz: "Nie ukradli kasy tylko zbankrutowali na rynku" Kredyt w ktorym zabezpieczeniem beda przyszle wygrane z bukmacherki. To bedzie przeboj rynkowy. Oczywiscie udzielany w Yuanach.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|