Strona 4 z 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >
Opcje tematu
#1040428 - 12/03/2007 19:56 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: KUERTEN.]
maverick Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/05/2002
Originally Posted By: KUERTEN.JG
Originally Posted By: papa_smerf
[quote=moonlight]
nie tylko w necie !!! takie ryzyko bankructwa masz wszędzie, nawet u naziemnych, STS se powie ze zbankrutowal i ze nie pokryje kuponów, to co? budżet państwa zapłaci za to ? haha

\:\) ale fajny przyklad podales prof sts milenium totomix maja sie dobrze i nie ma takiej mozliwosci zeby zbankrutowaly ciagle sie rozwijaja coraz wiecej punktow jest i bardzo duzo grajacych a spytaj sie kogos tam kto gra przez net ?? Powiem krotko grajacych u naziemnych jest sporo a w necie graj nieliczni bardzo maly odsetek taka jest prawda

To chyba znamy inne dane, bo kazde badanie rynku wskazuje jednoznacznie - lawinowo rosnie liczba ludzi grajacych w necie, a spada liczba grajacych u anziemnych (choc ostatnio juz sie torche poprawili, wiec moze cos odzyskali klientow), pewne jest natomiast znaczny wzrost klientow bukow netowych i obracanych tam pieniedzy Polakow

Do góry
Bonus: Unibet
#1040469 - 12/03/2007 20:01 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: aha']
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Originally Posted By: aha'
Karlo - moze masz mala kwote dlatego ci konto dziala. Widocznie ludziom co maja ponad 2000 EUR na koncie - zamykaja konta. Tego sie nie da inaczej wyajsnic. Nagle sobie konto znika. Ciekawe - w zadnym buku przez pare lat mi sie nie zdazylo cos takiego tylko akurat w bankrutujacym Pointbecie
To wydaje się być jakiś problem techniczny. Ja mam na koncie od 3 miesięcy 10 euro, żeby móc oglądać kursy.

Problem obchodzę tak: loguję się a jak wyskakuje ponownie strona logowania zmieniam www na www1 w adresie i działa. Nie znaczy to oczywiście, że każdemu uda się zalogować w ten sposób.

Do góry
#1040490 - 12/03/2007 20:04 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: z o ® r o]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Sory, już było. Nie zauważyłem.

Do góry
#1040524 - 12/03/2007 20:13 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: KRAJAN]
papa_smerf Offline
addict

Meldunek: 11/01/2006
Originally Posted By: KRAJAN
marcinku - to ja coś ci powiem z życia wzięte - nie ma ryzyka nie ma profitów.
Ok. 5 lat temu mój kolega wychodził z zalożenia - jest ryzyko jest zabawa - teraz ok. 1 roku po rozwodzie - zostawił żonę z 2-ką dzieci - fajnie sobie i jej uporządkował życie - a wszystko wyszlo przez imprezę i takie tam sobie jest ryzyko są profity - i tu faktycznie ryzyko bylo owocne

krajan... weź już nie zmieniaj tematu i nie ośmieszaj się. Jesteś po uszy w tej skompromitowanej, dennej firmie jaką kiedyś się zwało pointbetem, a teraz jak ktoś juz parę postów wcześniej to wyrazil... można całego tego super buka o kant du..y obić, weź człowieku zachowaj resztki honoru, bo moze ich juz nie masz i nie spamuj ludzi innymi tworami pointbeto-podobnymi.

Do góry
#1040549 - 12/03/2007 20:19 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: papa_smerf
Originally Posted By: KRAJAN
marcinku - to ja coś ci powiem z życia wzięte - nie ma ryzyka nie ma profitów.
Ok. 5 lat temu mój kolega wychodził z zalożenia - jest ryzyko jest zabawa - teraz ok. 1 roku po rozwodzie - zostawił żonę z 2-ką dzieci - fajnie sobie i jej uporządkował życie - a wszystko wyszlo przez imprezę i takie tam sobie jest ryzyko są profity - i tu faktycznie ryzyko bylo owocne

krajan... weź już nie zmieniaj tematu i nie ośmieszaj się. Jesteś po uszy w tej skompromitowanej, dennej firmie jaką kiedyś się zwało pointbetem, a teraz jak ktoś juz parę postów wcześniej to wyrazil... można całego tego super buka o kant du..y obić, weź człowieku zachowaj resztki honoru, bo moze ich juz nie masz i nie spamuj ludzi innymi tworami pointbeto-podobnymi.

czemu uwazasz,że KRAJAN to kazow

Do góry
#1040585 - 12/03/2007 20:26 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: rafal08]
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
Hm... Jeżeli są rozsyłane spamy reklamowe bukmachera z wykorzystaniem bazy upadłej firmy to może oznaczać, że to jest ta sama firma tylko zmienia nazwę.

Do góry
#1040586 - 12/03/2007 20:26 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: moonlight]
papa_smerf Offline
addict

:(:(:(:(:(:(:( WIELKIE SORY KRAJAN! zupełnie pomyliłem Cie z KAZOVEM, oczywiście cały tamten post skierowany do niego był, co do Twojego przykładu w takim razie nie mam żadnych zastrzeżeń. JESZCZ RAZ SORY \:\( myślałem, ze to on nagle mydli ludziom oczy.

Do góry
#1040601 - 12/03/2007 20:32 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Wyglada na to , ze tam juz wolna amerykanka, skoro facet, ktory od 2002 nie czerpie zadnych profitow, jest w posiadaniu bazy (minimum) polskich klientow... Za tego mejla powinienes za jajka juz wisiec...

Do góry
#1040631 - 12/03/2007 20:39 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Ufo]
lauren25 Offline
stranger

Meldunek: 19/02/2007
Koles bajki pisze piekne!Ma nas za debili chyba myslac,ze ktos wplaci kase do nastepnego szajsu azjatyckiego!Kazow jestes zalosny i zero respektu dla takich ludzi jak ty!Jest w posiadaniu bazy klientow ale tam nie pracuje tylko bonusami sie zajmuje w wolnych chwilach za free oczywiscie!:DCzlowieku skompromitowales sie na maxa!Teraz tez oczywsice zadnego interesu nie miales wysylaj spam tego azjatyckiego gówna!:D

Do góry
#1040694 - 12/03/2007 20:55 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: tangerine]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: tangerine
Hm... Jeżeli są rozsyłane spamy reklamowe bukmachera z wykorzystaniem bazy upadłej firmy to może oznaczać, że to jest ta sama firma tylko zmienia nazwę.

to w 100% nie sa te same firmy...Kazov przesadzil troche z tymi mailami, ale sporo osob przesadza rowniez w tym temacie, jesli Kazov zarabial cos na tym co robil TO TYLKO I WYLACZNIE JEGO SPRAWA, jedno jest pewne, rozdal pelno free bet'ow, zawsze sluzyl rada i pomoca, to, ze PB zbankrutowalo to nie jest jego wina, wiec nie wiem skad sa te pretensje? przeciez to nie on kazal wam tam grac, tylko polecal tego buka...

Do góry
#1040707 - 12/03/2007 20:58 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: lauren25]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Maila od Kazowa nie dostałem - jednak jak sobie przypomne jego "delikatne" sugestie w temacie dot. SBO.... hehehe bez jaj Kazow, za darmo to ty tego nie robisz

Do góry
#1040868 - 12/03/2007 21:28 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: lauren25]
rafałek Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2003
Koło trzepaka stanął atleta
wypiął swą dupę na Pointbeta
a Pointbet myślał że to jest gęba
i szukał w dupie złotego zęba....

Do góry
#1040939 - 12/03/2007 21:39 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: rafałek]
rafałek Offline
old hand

Total shit nad scum... My europejscy gracze niewiele tutaj możemy zrobić(firma widmo) oprócz akceptacji bólu jaki niesie ze sobą strata pieniędzy. Ale z pseudoazjatyckiego rynku moim zdaniem daleko z kasą nie uciekną. Kij ma dwa końce, PB uderzył bardzo mocno jednym, otumanił wielu i zrobił im dużą krzywdę...
Chińczycy im nie darują, zobaczycie nadejdzie taki dzien, że panienkę z czata dopadną i przelecą za te wszystkie kłamstwa.
***ć łeb pogrzebaczem w drzazgi...
Niektórym uda się zamazać ślady i uniknąć konsekwencji ale wielu związanych z Pointbetem poniesie zasłużoną karę...
Brak konkretów o firmie na stronie nie daje przecież włodarzom PB pełnej anonimowości. Mam rację panie pointbecie a może panie nopaybecie ?
Nie zdziwie się jak za niedługo przeczytam ,że któryś z szacownego grona zarządu, ktory te decyzje o nie wypłacaniu podejmował zostanie znaleziony w kawałkach na jakiejś uliczcze w Jakarcie. Co ja wtedy zrobie. Odpale zimne piwo z lodówki, i zamrucze pod nosem "był sobie buk......."

Do góry
#1040955 - 12/03/2007 21:41 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: rafałek]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Gdzies padla mi na oczy hisotria o tzm jak ktos poleca buki azjatzckie, do ktorych wplaca sie kase przez posrednika - czy moglby ktos przypomniec czy to bylo na mecz.pl? Generealnie racja azjatyccy bukmacherzy to jeden wielki szajs i jak przychodzi co do czego wychodzi wielka kupa \:p a my jestesmy nemo - przeciez wysokie kursy nie sa za friko i nikt nam nie bedzie robil łaski (i podobnego slowa na l) za frajer

Do góry
#1040971 - 12/03/2007 21:43 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Lord Devastator]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: Lord Devastator
Gdzies padla mi na oczy hisotria o tzm jak ktos poleca buki azjatzckie, do ktorych wplaca sie kase przez posrednika - czy moglby ktos przypomniec czy to bylo na mecz.pl? Generealnie racja azjatyccy bukmacherzy to jeden wielki szajs i jak przychodzi co do czego wychodzi wielka kupa \:p a my jestesmy nemo - przeciez wysokie kursy nie sa za friko i nikt nam nie bedzie robil łaski (i podobnego slowa na l) za frajer

na mecz.pl

Do góry
#1041010 - 12/03/2007 21:51 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: rafałek]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: rafałek
Niektórym uda się zamazać ślady i uniknąć konsekwencji ale wielu związanych z Pointbetem poniesie zasłużoną karę...

Ciekawe za co taka babka odpowiadajaca na maile ma ponosic konsekwencje, za to ze pracowala w takiej firmie, ktora wydymala tyle osob?

Do góry
#1041018 - 12/03/2007 21:53 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
rafałek Offline
old hand

Originally Posted By: kazow
nie sadze ze ktos ukradla ta kase, po prostu zbankrutowali na rynku

Powiedz to ludziom, którzy mieli tam wiele tysięcy ,był to jedyny bukmacher w którym grali i żalą się teraz na zagranicznych forach, że od odzyskania tych pięniędzy zależy standart ich życia, przyszłość firmy, spłata kredytu, szczęście ich rodzin i bliskich, gotów są teraz jechać pół świata żeby wydłubać naciągaczom oczy śrubokrętem i mieć chociaż minimum satysfakcji. To im właśnie powiedz: "Nie ukradli kasy tylko zbankrutowali na rynku" \:\)

Do góry
#1041050 - 12/03/2007 21:57 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: connor]
papa_smerf Offline
addict

nie zostawie tego tak i nikomu nie radze! juz nie mowie o pointbecie, tylko o tej mendzie Kuzovie ! przecież to co on robi to kilka wykroczeń:

- spamowanie (teraz nagle wielki zwolennik SBO)
- posiadanie bezprawne danych osobowych (pointbetowa baza emaili co najmniej, to juz wykroczenie!)
- nakłanianie do wciąż nielegalnego hazardu poza terytorium RP

musimy jakoś mu zrobić sprawę, przecież taki wielki spam co ten idiota rozsyła na bazy JUŻ SPALONEGO pointbeta nie mogą ujść bezkarnie Kuzovowi. Żałosny gnojek, takich poczwar najbardziej nie nawidze i tego nie tak nie zostawię.

a oto jeden z maili od Kuzova do osob zapisanych w spalonym bankrucie pointbetowym:

Witam,

***.com. Oferta jest juz dostepna, niestety trzeba pokonac troche problemow z rejestracja i wyslaniem (darmowym) depozytu.

Jezeli ktos jest zainteresowany, mam dojscie do agenta, ktory oferuje:
-kursy klasy A (maksymalnie obnizona oferta, lepsza od tej widocznej na strunie)
-wplaty/wyplaty przez MB
-przelewy powyzej 10k $ na koszt agenta
-comiesieczny zwrot 0.05% od obrotu na konto w SBO
-potrzebne dane do rejestracji : login/mail

W razie pytan - jestem dostepny
kazov

Do góry
#1041095 - 12/03/2007 22:01 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Do Trybunału w Strasburgu go zaskarż.

Do góry
#1041179 - 12/03/2007 22:09 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: rafałek]
Marcin Offline
addict

Meldunek: 14/04/2004
Powiedz to ludziom, którzy mieli tam wiele tysięcy ,był to jedyny bukmacher w którym grali i żalą się teraz na zagranicznych forach, że od odzyskania tych pięniędzy zależy standart ich życia, przyszłość firmy, spłata kredytu, szczęście ich rodzin i bliskich, gotów są teraz jechać pół świata żeby wydłubać naciągaczom oczy śrubokrętem i mieć chociaż minimum satysfakcji. To im właśnie powiedz: "Nie ukradli kasy tylko zbankrutowali na rynku" \:\)

Kredyt w ktorym zabezpieczeniem beda przyszle wygrane z bukmacherki. To bedzie przeboj rynkowy. Oczywiscie udzielany w Yuanach.

Do góry
Strona 4 z 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >

Moderator:  rafal08