#10533 - 17/10/2001 00:06
PREM typy
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Zakładam ten temat dla tych którzy potrzebują typów. Wiem że ZONT (zwolennicy objeżdżania nowych tematów) będą mieli wiele pretensji ale zakładając ten temat zdaję sobie sprawę na co się porywam. Będę tu po dokładnej analizie umieszczał typy. Ale nie hurtem - jeden, dwa dziennie. Będę sobie podliczał % trafień. Jeżeli będzie słabo (tzn. <45%) zawiesze działalność i zamknę temat. Szkoda że nie dałem tematu wcześniej bo już się dziś do tego przygotowywałem. A chciałem dać typy: RODA JC KERKRADE - MACCABI TEL AWIW 1 @1,60 CRYSTAL PALACE - BRADFORD 1 @1,85 ale niektórzy mogą powiedzieć że RODĘ sobie wymyśliłem (choć ci co byli na czacie potwierdzą że mówiłem o Rodzie) więc liczenie skuteczności zaczynam od jutra. Jutro albo dziś wieczorem będzie typ. Mnie osobiście zadowoli skuteczność 60%. Choć jestem optymistą jestem też realistą, iż nie jestem nieomylny. Z pierwszymi opiniami proszę się wstrzymać. AHA, proszę o NIEUMIESZCZANIE tu typów - jest przecież tyle innych tematów z typami... Z góry dzięki zobaczymy jak będzie... :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#10534 - 17/10/2001 00:10
Re: PREM typy
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
znowu zaczynasz? było trochę spokoju i znowu chcesz "być zauwazonym". Nie możesz po prostu swoich typów zamieszczać w tym temacie co wszyscy pozostali??? jak będą dobre to ktoś i tak cię zauwazy i nie musisz zakładać "swoich magicznych tematów" 
|
Do góry
|
|
|
|
#10535 - 17/10/2001 00:13
|
Carpal Tunnel
|
DJ_SOSNA poczekaj z opiniami, może i masz rację, ale sam założyłeś na NETWORKU temat WIDZEW-ODRA 1 banker!!!!! i co? poczekaj troche... :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#10536 - 17/10/2001 00:24
|
Anonymous
Unregistered
|
eh DJ Świerk narazie to ty zaczęłeś magiczny temat i skutki swoich głupstw zbierasz od ludzi z forum networka ! a jak Ci sie nie podoba to nie odwiedzaj tego tematu!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#10538 - 17/10/2001 00:36
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
Prem jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to żeby nie zaśmiecać tematu moje typy będą zawsze odwrotnością Twoich. Np. CP - Bradford 1, to ja automatycznie x2. Procent moich trafień jak łatwo zauważyć będzie równy 1 - %trafień Twoich. PS. Może przegrasz sam ze sobą ?!  Oczywiście % trafności typów pomnożymy później razy średni kurs trafionych meczy PS2. Tylko nie myśl, że jak przegrasz to wygrasz, bo wtedy napewno przegrasz i nie wygrasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#10539 - 17/10/2001 00:38
|
Carpal Tunnel
|
nie ma sprawy ale UFO spójrz na to z innej strony jak przegram sam ze sobą to jednocześnie wygram 
|
Do góry
|
|
|
|
#10540 - 17/10/2001 02:24
|
Carpal Tunnel
|
OTO MÓJ TYP NA DZIEŃ 17.10
WASQUEHAL - MARTIGUES 1 @2,30 Bukmacher: Totomix
Patricio D'Amico, Wiliam Loko i Robert Malm poprowadzą ESW do długo oczekiwanego zwycięstwa. Uprzedzam, że w tym meczu może być zaledwie 1-0 dlatego z komentarzami na temat typu wstrzymajcie się do końca meczu.
|
Do góry
|
|
|
|
#10541 - 17/10/2001 17:53
|
Carpal Tunnel
|
Niestety mecz Wasquehal - Martigues zostanie najprawdopodobniej przełożony z tego wzgledu moja skuteczność wciąż jest niewiadomą. Dziś podam typ na jutro. 
|
Do góry
|
|
|
|
#10542 - 17/10/2001 18:42
|
enthusiast
Meldunek: 24/08/2001
|
Witaj PREM  Gratuluje trafienia Rody i Crystal  . Mam nadzieje, że Twoj typ z czata Porto-Celtic tez wejdzie  ( dla przypomnienia podaje, że pisaleś o 0-0). Pozdrawiam i życze jak największego % trafności .
|
Do góry
|
|
|
|
#10543 - 17/10/2001 22:53
|
Carpal Tunnel
|
Dzieki salvador, postaram się spełnić oczekiwania P.S. Salvador ten remis NIE JEST oficjalnym typem i nie wliczę go (nawet jak wejdzie) do % skuteczności 
|
Do góry
|
|
|
|
#10544 - 17/10/2001 22:56
|
old hand
Meldunek: 09/05/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]Dzieki salvador, postaram się spełnić oczekiwania P.S. Salvador ten remis NIE JEST oficjalnym typem i nie wliczę go (nawet jak wejdzie) do % skuteczności  [/qb][/QUOTE] Prem$ zycze Ci abys mial tu 100% skutecznosci......ale obys sie mylil z tym remisem - licze na Celtow!
|
Do góry
|
|
|
|
#10545 - 19/10/2001 01:08
|
Carpal Tunnel
|
JESTEM NA SIEBIE WŚCIEKŁY nie miałem dojścia do Internetu od 15 do 20 i nie mogłem podać typów!!! A dałbym takie jak w realu czyli: AIK i GRASSHOPPERS Jestem teraz happy  bo mam kase ale bardzo niezadowolony  ze nie dałem typów tu! Trzeba to nadrobić i żeby nie zapomnieć podam coprawda na niedzielę ale typ tygodnia! FC KOPENHAGA - FC LYNGBY 1 @1,9Gdy twój klub bankrutuje, zostaje zdegradowany do III ligi, piłkarze nie dostają pensji, nie ma sponsorów, kibiców, komornik zajął stadion a wyniki są kompromitujące i w dodatku grasz na wyjeździe z mistrzem kraju to humorki nie mogą dopisywać a w takiej sytuacji są gracze Lyngby. Moim zdaniem bedzie więcej niż 3-0! UWAGA: Mecz należy grać w totomixie (kurs 1,9) W profie i sts coś koło 1,4-1,5
|
Do góry
|
|
|
|
#10547 - 20/10/2001 18:43
|
Carpal Tunnel
|
Dla wyjaśnienia będę liczył stan konta, zakładając że mam 200zł. Kiedy będę -200zł będzie to oznaczało zapożyczenie. Każdy mecz grany jest za wirtualne 200zł. Po miesiącu sprawdzimy stan mojego wirtualnego konta.
Podsumowując oto dwa typy na weekend: OLIMPIQUE MARSYLIA - OSC LILLE 1 @2,65 Rozgrywki: I liga francuska Bukmacher: Totomix Termin meczu: Sobota
FC KOPENHAGA - FC LYNGBY 1 @1,90 Rozgrywki: I liga duńska Bukmacher: Totomix Termin meczu: Niedziela
Singiel Marsylia: Stawka: 200zł Ew. wygrana: 477zł Ew. zysk: 277zł
Singiel Kopenhaga: Stawka: 200zł Ew. wygrana: 342zł Ew. zysk: 142zł
STAN KONTA: 200zł - 2*200zł= -200zł przed meczami
|
Do góry
|
|
|
|
#10548 - 20/10/2001 19:00
|
Carpal Tunnel
|
Oto argumentacja do drugiego meczu:
Bernard Tapie - charyzmatyczny dyrektor d/s. sportowych Marsylii chce za wszelką cenę by wróciły czasy świetności Marsylczyków. OM wystartowało fatalnie i obecnie zajmuje 14 miejsce w lidze. Jednak ostatni mecz z Metz był koncertem w wykonaniu OM. Z taką grą Tapie może spać spokojnie. A poza tym piłkarze Olimpique napewno talentem zawodnikom Lille nie ustępują. Lille to drużyna która w tym roku wkroczyła za sprawą Champions League na europejskie salony, a taką promocję dał im świetny występ w ubiegłorocznym sezonie francuskiego czempionatu. Wtedy to piłkarze, o których wczesniej prawie nikt nie słyszał, bo Bruno Cheyrou, Dagui Bakari, Abdelilah Fahmi, Pascal Cygan czy Mile Sterjovski są dla większości na pewno mało (lub wcale) znani. W Lille nie ma gwiazd. Siła tej drużyny leży w kolektywie, cały zespół tworzy jedność. Jeden piłkarz nie przesądza o losach meczu. Sukces drużyny jest w Lille zalezny od postawy całej drużyny. W tym roku rewelacyjne Lille gra fantastycznie jest liderem i dotąd nie poniosło porażki: u siebie 5-0-0 !!! na wyjazdach 1-4-0 Lille występuje jednak w pucharach a gra w nich jest męcząca. Lille grało w tym tygodniu w LM zagra i w następnym. Gra w pucharach jest napewno szansą pokazania się menedżerom lepszych klubów bo nie sądze, iż Lille jest szczytem marzeń Cheyrou i nie chciałby on występować np. w Serie A. OM ma ten komfort, że w pucharach nie gra, a na własnym stadionie przy dopingu 60.000 fanatycznych kibiców OM musi wygrać. I wygra! Lille nie może w nieskończonośc być bez porażki (wiem, to nie argument) ale Marsylia jest jak Inter parę sezonów temu - pełno gwiazd, zero efektów. W tym roku wielkich pieniędzy OM już nie wydawało (tak jak w tym roku Inter - kupił Kallona za nie dużą kwotę a teraz to procentuje). Zespół się zgrywa coraz bardziej i to przyniesie efekt w sobotni wieczór na Stade Velodrome TYP: 1
|
Do góry
|
|
|
|
#10549 - 21/10/2001 02:50
|
Carpal Tunnel
|
Niestety stało się Olimpique mimo przewagi nie umiało zdobyć gola, trudno trzeba grac dalej, nie załamuje się tym. I muszę dodać, iż nie podaję meczów z kursem <1,5 bo gdybym je podawał byłoby to zbyt proste. Tak więc nie podaje na jutro meczów pokroju Genku. Wybrałem tylko Kopenhagę. W ogólę to nie widzę zainteresowania typami i może zamknę temat i zawieszę działalność przyznając rację DJ_SOSNIE. Chciałbym jednak zauważyć że RAFTER w swojej zabawie ostatnio myli się cały czas a na jego typy wciąż wielu czeka z oczekiwaniem. El_sistemo Hi_resa wystartowało fenomenalnie a potem było już tylko gorzej i gorzej, może u mnie bedzie odwrotnie... czas pokaże...
|
Do góry
|
|
|
|
#10550 - 21/10/2001 04:10
|
veteran
Meldunek: 23/03/2001
|
Prem$ nie wystarczy założyć temat z własnymi typami żeby być zauważonym i popularnym To przyjdzie do Ciebie samo , albo i nie UQS jest chyba guru na tym forum - a to dla tego że ma ogromnš wiedzę i podaje często wietne typy , dzięki którym udało mi się też zarobić kupę kasy. RAFTER jest postaciš wielce kontrowersyjnš i wiele osób chce się z nim zmierzyć. Hi_Res to naukowiec, poszukiwacz niekonwencjonalnych metod skubania z buków kasy - czy już odnalazł scieżkę prawdy? - czas pokaże Natomiast twoje typy naprawdę się na razie niczym nie wyrózniajš ( na każdym forum sš ich setki) i nie dziw się, że nie wzbudziły zainteresowania. (oprócz mojej skromnej osoby  ) Niestety na aplauz musimy sobię zapracować.
|
Do góry
|
|
|
|
#10552 - 22/10/2001 00:30
|
Carpal Tunnel
|
Podsumowanie meczów na weekend:
|
Do góry
|
|
|
|
#10553 - 22/10/2001 00:36
|
Carpal Tunnel
|
Podsumowanie typów na weekend: Marsylia - Lille 0-0 (ŹLE) Kopenhaga - Lyngby 4-1 (DOBRZE)
W sumie: -200zł + 142zł = -58zł
W sumie wyszło na minus, ale to tylko dlatego że Marsylię podałem ad hoc a to jak trafnie zauważył Arth kończy się zazwyczaj wtopą. W realu zagrałem Brugge w dublu z Kopenhagą, ale mam pytanie czy mam tu podawać mecze o obojętnie jakim kursie czy tylko powyżej np. 1,6 ?
Następny umieszczę dziś albo jutro
|
Do góry
|
|
|
|
#10554 - 22/10/2001 00:39
|
Carpal Tunnel
|
Tfu źle policzyłem Stan konta jest +142zł Natomiast bilans wynosi -58zł Przypominam że zacząłem z kontem +200zł: 200zł - 400zł (kupony) + 342zł (Kopenhaga) = 142zł
|
Do góry
|
|
|
|
#10555 - 22/10/2001 00:44
|
Anonymous
Unregistered
|
prem moze nie jestem tu starym bywalcem ale mysle ze twoje typy z czasem mogą nabrac wagi dla innych typerów którzy na razie nie wykazuja zadnego zainteresowania mnie zaciekawil twój temat i juz jestem ciekawy co propononujesz na poniedziałek?
|
Do góry
|
|
|
|
#10556 - 22/10/2001 20:43
|
Carpal Tunnel
|
TYP NA PONIEDZIAŁEK: OEREBRO - AIK SZTOKHOLM 2 @2,60Rozgrywki: I liga szwedzka Bukmacher: Totomix Termin meczu: 22.10 - czyli dziś Stawka tradycyjnie 200zł ARGUMENTACJA: Oerebro zapewniło sobie już utrzymanie i nie ma już o co grać, ten mecz jest dla nich o przysłowiową "pietruszkę", AIK walczy natomiast o puchary i musi ten mecz wygrać gdyż przy sprzyjającym układzie innych gier (przypominam iż dziś jest dokończenie przedostatniej kolejki) może być nawet wicemistrzem. Ponadto gospodarze osłabieni brakiem Poulsena (rozgrywający)i napastnika rodem z Afryki. Swoją drogą za tydzień w lidze szwedzkiej szykuje się DUŻY PRZEKRĘT o którym na pewno napiszę 
|
Do góry
|
|
|
|
#10557 - 22/10/2001 20:52
|
enthusiast
Meldunek: 24/08/2001
|
Prem pozwoliłem sobie skorzystać z Twojego typu Kopenhaga. Dzieki serdeczne i trzymam kciuki. Pozdrawiam Salvador
|
Do góry
|
|
|
|
#10558 - 22/10/2001 21:19
|
Anonymous
Unregistered
|
Perm ja rowniez namawiam do kontynlowania tego co Zaczales. Faktycznie argumentacje jak zauwazyl ktos wczesniej (sorki nie pamietam ksywy) sa dobre i sadze, ze moze byc tylko lepiej. A co do meczow z niskimi kursami to tez Mozesz nimi grac. A ze zysk wtedy maly to trzeba ich zagrac wiecej, a wiecej meczow to wieksze ryzyko wpadki. I tak wszystko bedzie widoczne na Twoim koncie 
|
Do góry
|
|
|
|
#10560 - 23/10/2001 00:57
|
Carpal Tunnel
|
Morpheus tu sie nie podaje typów Swoją drogą AIK wszedł Choć w realu niepotrzebnie go łączyłem i mam dziś wielką wtopę  to ciesze sie ze tu podaje w miare dobre typy KONTO: 142zł-200zł+468zł = 410zł BILANS: +210zł CZYLI już jestem na + i zwiększyłem stan konta z 200 do 410 zł
|
Do góry
|
|
|
|
#10561 - 23/10/2001 17:57
|
Carpal Tunnel
|
Nie wiem czy podam typ na dziś, bo Ligi Mistrzów nie opłaca się grać, chyba że wybiorę coś z Division 1. Pozdrowienia 
|
Do góry
|
|
|
|
#10562 - 23/10/2001 20:47
|
Carpal Tunnel
|
OTO TYPY NA WTOREK DZIEŃ 23.10 Liga Mistrzów jest nieobliczalna więc jej nie gram zgodnie z moją zasadą i podam typy na division1
OTO ONE (dziś znalazłem godne uwagi 2 meczyki, a nie jeden jak wcześniej)
PRESTON NORTH END - SHEFFIELD UNITED 1 @1,90 Rozgrywki: I liga angielska Preston w ubiegłym roku spisywał się rewelacyjnie, dotarł do finału baraży, gdzie poległ Boltonowi, który w tym roku robi furorę w Premiership. Preston (w którym ubiegły rok prawie cały przesiedział na ławce Paweł Abbott kupiony z ŁKS) w tym sezonie w pierwszych kolejkach prezentował się tragicznie. Szefostwo klubu musiało zadziałać obniżeniem pensji piłkarzy, a to zmusiło ich do lepszej gry. Odrodzony Preston objawił się po zwycięstwie nad ówczesnym liderem Norwich City aż 4-0! Potem był przegrany mecz z Crewe na wyjezdzie. Nastepne dwa mecze na wyjazdach byly jednak bardzo udane i Preston na pewno przystąpi do meczu z United w dobrych nastrojach. Jego rywale z Sheffield przez wiele lat pozostawali w cieniu innego klubu Sheffield, czyli zespołu Sheffield Wednesday. Popularne sowy grały na boiskach Premiership gdy United balansowali między I a II division, utrzymywali sie jednak w I lidze, dzięki stabilności, bo to jest największa zaleta Sheffield United - gra stabilnie. Jak wygra jeden mecz, wygrywa kolejne, jak przegra mecz przegrywa zazwyczaj następne. Warto dodać że United grają lepiej na własnym stadionie (podobnie jak Preston). W Preston zagra najmocniejszy skład, przy czym trzeba obiektywnie stwierdzic ze nie ma tu postaci wybitnych, które można byłoby nazwać gwiazdami, Preston to zgrany kolektyw. Taktyka Sheffield ustawiana jest natomiast na duet napastników Suffo-D'Jaffo. W ubiegłym roku lepiej grał Suffo. W tym D'Jaffo. Francuz wyrabia sobie w I divison dobrą markę i już ponoć czekają na niego w kolejce kluby z Premiership. Żeby jednak ten duet mógł sprawnie funkcjonować musi być potrzebny jakiś podający. Był nim Rob Kozluk który perfekcyjnie umiał dograć piłkę na głowę D'Jaffo. Niestety Kozluk odniósł groźną kontuzję i nie zagra przez rok! Ponadto kontuzję ma jeden z obrońców, jego miejsce zajmie ledwo kupiony Gus Uhlenbeek a nie jest on jeszcze zgrany z drużyną. Bez Kozluka, na cudzym stadionie przy coraz lepszej grze gospodarzy dzisiejszego meczu Sheffield jest skazany na porażkę.
NORWICH CITY - PORTSMOUTH 1 @ 1,80 Norwich to typowy zespół środka tabeli, na początku lat 90 popularne Kanarki grały jednak w Premiership. Ten sezon nie wskazywał niczego nowego. Odeszło paru piłkarzy, przyszedł jeden. Zdawało by się, że zespół został osłabiony, a jednak... Ten jeden pozyskany to Marc Libbra, który przyszedł do Norwich z Wimbledonu "za jedyne" 525 tys. funtów, a ta suma na pewno nie może wzbudzać zachwytu. Pierwsze mecze (przedsezonowe) dawały opinię że Francuz jest przetrenowany, nie będzie mógł grać 90 minut, tymczasem... Libbra wywindował swój zespół na 1 miejsce dzięki swom trafieniom. Teraz Norwich spadł na 7 miejsce ale jest to wynikiem słabszej postawy na wyjazdach. U siebie Norwich ma bilans 5-0-0! Wiem że kiedyś musi przyjść ten "pierwszy raz" ale u siebie Norwich ogrywa swoich przeciwników do 0 i nie sądze aby Portsmouth był w stanie strzelić więcej niż 1 gola w tym meczu. Wszystko jest jednak możliwe, a Portsmouth ma zdecydowanie lepszą pomoc dowodzoną przez weterana europejskich boisk - Prosineckiego. Portsmouth w ubiegłym sezonie nie wykazał się niczym szczególnym, po prostu uciułał tyle punktów ile potrzebował do utrzymania. W tym sezonie Portsmouth to już inna drużyna. Ten mecz może być twardy. Moga posypać się czerwone kartoniki, bowiem obie drużyny grają zdecydowanie. Pozostaje kwestia czy Prosinecki przypomni sobie jak asystował na mundialu bo od tego zależy w dużej mierze postawa Stockport. Ja jednak myślę że Norwich dopisze sobie po tym meczu 3 pkt, a decydujące trafienia zdobędzie Libbra który naprawde zachwyca swoją grą - stwierdzam jednak PEWNIEJSZY JEST PRESTON Decyzja należy do ciebie...
|
Do góry
|
|
|
|
#10563 - 27/10/2001 00:02
|
Carpal Tunnel
|
PODUMOWANIE: Kupony: -400zł Wygrane: +344zł Konto: 410zł - 400zł + 344zł = 352zł Bilans: 210zł + 142zł - 200zł = 152zł
Wiem że mecz za chwilkę, ale nie miałem dostępu do kompa więc dopiero teraz: RODA KERKRADE - NEC NIJMEGEN 1 @1,90 Roda to zespół w małego nastawionego na przemysł miasta. Miasteczko zamieszkuje niespełna 20.000, a jednym z najbardziej widocznych obiektów miasta, jest położony na górce supernowoczesny obiekt Limburgparkstadion. Jego budowę zakończono dopiero w tym roku (sam na nim byłem i powtórzę to jeszcze raz, iż ten obiekt "ma w sobie coś"). Ale do rzeczy. Po ubiegłorocznym awansie do pucharów piłkarze Rody JC spoczęli jakby na laurach byli długo czerwoną latarnią ligi. Czym było to spowodowane nie wiadomo? W tym czasie rywal Rody - Nijmegen jak typowy przeciętniak "ciułał" punkty, które potem mogą się przydac do spokojnego bytu. Warto tu jednak zaznaczyć nienajlepszą postawę na wyjazdach ekipy z Nijmegen. Roda grała zatrważająco źle i wtedy nastąpiła zmiana trenera. A nowy coach jaky ręką odjął wszystkie zmartwienia. Roda zaczęła przypominać tę Rodę z ubiegłego roku, zaczęła wygrywać zarówno w lidze jak i w pucharach (Holandii i Uefa - tutaj wysoko - 4-1 na Limburgparkstadion z Maccabi Tel Aviv) Nijemgen jest klubem środka tabeli, a Roda mimo iż zajmuje miejsce przedostatnie, gra teraz znakomicie i może być tylko lepiej. Myślę że Roda znów będzie chciała się liczyć w walce o pierwszą 5-tkę. A żeby tak było trzeba wygrywać. A akurat zwycięstwo z drużyną NEC Nijmegen jest wielce prawdopodobne. RODA WYGRA przy dopingu fantastycznych fanów z Kerkade.
|
Do góry
|
|
|
|
#10564 - 27/10/2001 19:05
|
Carpal Tunnel
|
Niestety Roda zawiodła... PRAGNE ZAUWAŻYĆ ŻE TYPY KTÓRE MI NIE WESZŁY BYŁY REMISAMI !!! NIE ZDARZYŁO SIĘ JESZCZE TAK BYM DAŁ NA GOSPODARZA A WYGRAŁ GOŚĆ, ALBO ODWROTNIE!
TYPY NA DZIŚ (DZIŚ PROPONUJĘ DWA KUPONY): I KUPON:
SC HEERENVEEN - DE GRAAFSCHAP DOETINCHEM 1 @1,65 Heerenveen to drużyna która usadowiła się parę lat temu w holenderskiej czołówce. Regularnie występuje w europejskich pucharach, próbując nawet sił w LM. Drużyna Heerenveen gra na dobrym poziomie, jest w czołówce tabeli, a w środku tego tygodnia rozgromiła LIDERA!!! Ajax Amsterdam aż 5-1!!! Dzisiaj zadanie jest łatwiejsze bowiem De Graafschap gra słabo i nie będzie w stanie zagrozić gospodarzom tego meczu. U siebie Graafschap mógłby powalczyć o punkt, na wyjeździe - bez szans.
HIBERNIAN - FC DUNDEE 1 @1,75 Gospodarze tego meczu grają lepiej u siebie aniżeli na wyjeździe. Są drużyną poukładaną, dobrze zgraną. W tym roku Hibernian występował w pucharze UEFA (odpadł po rywalizacji z liderem I ligi greckiej - AEKiem Ateny). Dundee FC gra tradycyjnie słabiej niż Dundee United. Teraz Dundee kupiło dwóch doświadczonych zawodników. Przyszli gruziński weteran Temur Kecbaja oraz znakomity obrońca rodem z Chin Fan Zhiyi, który bardzo dobrze spisywał się w angielskim Crystal Palace. Nowi przebywają w klubie od 2 dni i muszą się zgrać, a na to trzeba czasu. W przyszłości ich doświadczenie pewnie zaprocentuje, ale Hibs jest zgrany i wygra!
RWD MOLENBEEK - LA LOUVIEROISE 1 @ 1,80 La Louviere to drużyna grająca... katastrofalnie. Porażki 0-4 to norma w wykonaniu gości. Osatnio czerwona latarnia Jupiler League wygrała jednak ze Standardem Liege! I to aż 3-1! Ale to zwycięstwo było spowodowane nie znakomitą grą Luwierczyków, lecz kontuzjami Liege. Molenbeek jest także słabą drużyną, ale przyszedł do drużyny nowy trener - Emilio Ferreira. W Molenbeek już po cichu liczą na pierwszą 8-kę, bowiem Molenbeek mimo porażki w inauguracji Ferreiry na stanowisku trenera, wygrał dwa mecze i to w świetnym stylu (gra była na wysokim poziomie). Dobra passa Ferreiry i jego podopiecznych nie skończy się dziś. Dziś Molenbeek wygra różnicą dwóch bramek.
II kupon: GBA - EENDRACHT AALST 1 @ 2,00 Aalst zaczął sezon fantastycznie - długo pozostawał bez porażki, ale potem zaczęły się schody, czyli mecze z Brugge, Anderlechtem itp., itd. Aalst zaczął przegrywać, ponieważ średnia wieku tego zespołu wynosi... 22,7! Zawodnicy sa niedoświadczeni i teraz to widać. Germinal jest doświadczony i zbierze żniwo w tym meczu! A Aalst musi się jeszcze dużo i długo uczyć.
AZ ALKMAAR - FORTUNA SITTARD 1 @ 1,60 Rewelacja! Uwaga! Fortuna Sittard bez 13 kontuzjowanych zawodników!!! Alkmaar u siebie gra dużo lepiej (3-2-1) niż na wyjeździe (0-1-3). Alkmaar pokona "FC SZPITAL"!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#10565 - 02/11/2001 00:38
|
Carpal Tunnel
|
wyjeżdżam na weekend, ale oto typy: GENK-LIEGE 1 AALST-GHENT 2 VIBORG-LYNGBY 1 POSTAWCIE TO! ZAUFAJCIE MI! nie mam czasu na argumentację - trust me!
|
Do góry
|
|
|
|
#10566 - 02/11/2001 00:39
|
Carpal Tunnel
|
SITTARD-HEERENVEEN 2 Drużyny przeciwko którym stawiam mają straszne kłopoty kadrowe!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|