majestic nie zgodzę się z Tobą.
Ludzie sami sobie robią wodę z mózgu, bo wydaje im się, że ten dział jest od tego, żeby koniecznie grać podane tu typy. Z tego co pamiętam, to idea PP i EPP była taka, żeby prowadzić dziennik gier. Oficjalne pisanie typów wiąże się z pewną presją - pisania regularnie, zgodnie z zasadami itp.
Nie wiem czy ktoś tu podaje typy po to, żeby je wszyscy grali. Wydaje mi się, że nie, więc zarzut, że nie można ich zagrać za podane stawki jest trochę nie na miejscu. Jak już ktoś koniecznie chce je grać to niech sobie sam dobiera stawki wg własnego budżetu.
Temat z live'ami już miał któryś mod (sorki ale nie pamiętam który) i się nie sprawdził (w sensie korzystania z niego). Trudno, ale nie można przez to zabronić komuś pisania postów.
Co do statystyk, wydaje mi się, że już chyba nie robią wrażenia, skoro są liczone w grubych tysiącach.
Jeżeli ktoś gra za 1% kapitału i za chwilę gra za 99% to jest jego sprawa. Czy ktoś go będzie naśladował? Każdy musi sam sobie na to pytanie odpowiedzieć.
Nie widziałem, żeby ktoś tu robił durnia z kogoś, małolatów trzeba uświadomić (Sports Insider).
I na koniec co do nierealnej gry. Kogo to obchodzi czy ktoś gra za prawdziwe pieniądze czy nie. Dobry typer może nie grać za pieniądze w ogóle. Dopóki podaje typy przed czasem i dobrze mu idzie dla mnie jest wszystko w porządku.
Pytania?