Widzę że dział "liga angielska" kwitnie!
Cieszę się bo jest to moja ulubiona liga.
Oto moje
news about PremiershipASTON VILLA - BOLTON Gospodarze będa chcieli przedłużyć swoją wspaniałą serię domowych spotkań bez porażki.
Po nieobecności w meczu z Charlton
do składu wraca Juan Pablo Angel więc kibice Villa mają powodu by liczyć na 3pkt.W drużynie Boltonu zadebiutuje w tym meczu mało doświadczony
rezerwowy bramkarz Steve Banks jakoże Jussi Jaaskelainen jest zawieszony.
MÓJ TYP:1CHARLTON-LIVERPOOLPodobora defensywy gospodarzy
Andy Todd nie zagra w tym spotkaniu.Po stronie gości odwrotnie,wielu zawodników wróci po kontuzji.Po meczu z Charton znowu może wybiec na boisko
Steven Gerrard i Michael Owen.Jezeli mendżer "the Reds" nie będzie oszczedzał nikogo na spotkanie LM z Borussią Dortmund to Liverpool może wybiec w najsilniejszym składzie (tylko bez kontuzjowanego Sami Hyypia.
MÓJ TYP:2EVERTON-NECASTLEManager gospodarzy wreszcie bedzie miał do dyspozycji swoje "gwiazdki"
Paul Gascoigne, Joe-Max Moore, Dave Unsworth i Alan Stubbs.Newcastel przyjedzie zaś bez podpory swojej pomocy Roberta Lee.W tym wypadku w lepszej sytuacji są gospodarze i to oni wygrają.
MÓJ TYP:1FULHAM-SOUTHAMPTONManager Fulham bedzie liczył że w tym meczu zacznie spłacac się duet napastników
Steve Marlet(rekordowy transfer klubu) i Barry Hayles.Może się nawet zdażyć że najlepszy napastnik gospodarzy z poprzedniego sezonu Louis Saha usiądzie na ławce rezerwowych!W drużynie gości dość poważne straty.
Nie zagrają napastnicy James Beattie i Stuart Ripley oraz pomocnik Chris Marsden.Wobec kontuzji w druzynie gości,a przy niezwykle dużej konkurensji w taku gospodarzy to ci pierwsi mają więcej szans na odniesienie zwycięstwa.
MÓJ TYP:1SUNDERLAND-ARSENALW zespole Arsenalu prawdziwa plaga kontuzji.
Nie zagrają:Ashley Cole,Gilles Grimandi,Tony Adams,Lee Dixon,Francis Jeffers i David Seaman!W barwach Sunderlandu powinien zadebiutować w tym meczu Jason McAteer.Wobec tylu kontuzji w składzie gości i faktu że
Arsenal od 35 lat nie wygrał na stadionie Sunderland'ujeden punkt to wszystko na co stać Arsenal.
MÓJ TYP:X#6 STS dziś od 15-00 (system 4)
=====================================
A:700.Aston Villa-Bolton~~~1 (1,90)
B:701.Charlton-Liverpool~~~2 (2.10)
C:703.Fulham-Southampton~~~1 (1.90)
=====================================
TT:240 (po 60)
#7 STS dzisiaj od 15-00
====================================
1008.Hamburg-Rostock~~~1 (1,75)
701.Charlton-Liverpool~2 (2.10)
703.Fulham-Southampton~10 (1.20)
====================================