[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos:
[qb]#45 schuttler balcells 1[/qb][/QUOTE]Juan Carlos możesz mi powiedzieć skąd i jaki kurs wyczesałeś na ten mecz bo wszędzie gdzie patrze to kurs jest albo 1.4 i niższy. (chyba że się reguły zmieniły).
A dodatkowo to jednak przydałoby się abyś wysyłał tak jak inni, przecież jest regulamin i każdy jest równo upoważniony do jego przestrzegania a ty jak zauważyłem od dłuższego już czasu podajesz tylko mecze bez kursów i buków z których owe kursy bierzesz. Trochę to nie fair szczególnie że nie zawsze można sprawdzić jaki był kurs
.
Pozdrownienia i czekam na odpowiedź.
SLAV[/qb][/QUOTE]slav kurs jest jak już pewnie wiesz z sts
jeśli chodzi o podawanie kursu , buka i godziny rozpoczęcia to oczywiście nie jest dla mnie problemem podawanie tych danych
odnośnie przestrzegania regulaminu to nasuwa mi się smutny wniosek że go nie czytałeś slav... ja mam taki zwyczaj że jeśli już się decyduję brać w czymś udział to przestrzegam reguł... jeśli podaję jakiś typ to upewniam się 3 razy czy ma odpowiedni kurs i godzinę rozpoczęcia... podobnie robię z typami innych uczestników co do których mam wątpliwości... w regulaminie nie ma mowy o tym że trzeba podawać buka kurs i godzinę jeśli się mylę to proszę slav o odpowiedni cytat... to że inni uczestnicy podają te dane nie jest dostatecznym argumentem... to że kura będzie miał łatwiejsze zadanie przy podliczaniu - tak
pozdrawiam i życzę udanych typów