[QUOTE]Oryginalnie wysłał kuba81:
[qb]Jednakze ja uwazam inaczej poniewaz was obowiazywal mecz do 2 setow wygranych a nie do 3 tak jak innych i wystarczylo ze trafiliscie 2 sety a nie 3...wiem ze nie jestem jedyny na tym forum ktory tak uwaza....Mniejsza o to uwazam jednak ze nie bylo to sprawiedliwe i tyle kazdy ma swoje zdanie i mam nadzieje ze regulamin do nastepnej edycji zostanie sprecyzowany troszke inaczej aha i nie musisz na mnie najezdzac od razu bo chcialem tylko wyjasnic pewne sprawy.
iwo: [/qb][/QUOTE]kuba zubełnie na ciebie nie najeżdżam ale regulamin to regulamin... jeśli ktoś obstawi 1. set to grają tylko do jednego seta... jak sobie pomyślę że niektórzy muszą się namęczyć do 3 setów a inni sobie wygrywają jednego seta i już to uważam to za głęboko niesprawiedliwe
albo ci co obstawiają mecze kobiet... tam się zawsze gra do dwóch wygranych dlatego proponowałbym zrobić dodatkową tabelkę i ufundować nagrody dla tych co trafili najwięcej meczów granych do 3 setów
podsumowując tą owocną wymianę zdań odsyłam do reglaminu który jest prosty i precyzyjny