rafter całokształt twojej twórczości na tym forum to jest po prostu jedna wielka porażka... czego się nie dotkniesz to jakaś wtopa czy afera
mnie serio nie obchodzą stawki za jakie inni grają możesz grać za nieskończenie wiele ale jeśli mnie pamięć nie myli to niedawno z kolegami z miasta uzbierałeś w sumie 60 zł więc chyba powinienem ci pogratulować szybkiego pomnożenia tej kwoty
rafter zauważ że to nie ja wprowadzam zamęt i nie ja zaczepiam ciebie... to po prostu ty szukasz zwady... jeśli masz kompleksy i chcesz zostać zauważony no to zostajesz... szkoda tylko że nie ze względu na dobre typy
jeśli ktoś ci życzył porażki federera to tylko dlatego że sam postawił na changa trudno to zrozumieć?
jeszcze odnośnie tego że jestem idiotą...
rafter być może w swoim środowisku ty uchodzisz za geniusza ale obiektywnie patrząc 1 na 10 twoich postów zawiera jakąś sensowną treść a reszta to niestety bełkot bez sensu i tak jest we wszystkich tematach w których piszesz i ty mnie nazywasz idiotą?
trzeba było chodzić do szkoły rafter oj trzeba było ale nie martw się na naukę nigdy nie jest za późno
przypomnę ci kilka faktów mistrzu progresji
od sierpnia miałeś pisać jak grasz... napisaleś? nie więc nie rozśmieszaj już więcej nikogo swoim planowaniem i kontrolą ryzyka... i nie pisz że nie miałeś czasu proszę
pamiętasz temat rafter kontra inni? napewno pamiętasz
ale dla potomności inni roznieśli bufona raftera w pył
pamiętasz swoją progresję równo rok wstecz
tak to było piękne
rafter ja cię podziwiam ty jesteś jak bokser który 100 raz wstaje z desek w jednym meczu tyle że nie ma sędziego i nikt nie odlicza bo to już byłby napewno knockout