Dzięki prowadzeniu tematu przez długi okres mogłem zobaczyć czy moja gra jest skuteczna. Z bilansu całego tematu,który powstał 1 kwietnia 2006 jestem na sporym plusie. Niestety od lutego moja gra była bardzo nieskuteczna. Na szczęście plan z handlowaniem i sprowadzaniem aut z Włoch wypalił i z tego również czerpię dochody. Niestety to ciągle mało na budowę domu z działką. Dlatego 26 kwietnia wyjeżdżam do Barcelony a dokładnie do Vilafranca. Wstępnie wyjeżdżam na 6 miesięcy.
Wiele osób zarzucało mi,że gram wirtualnie lub,że jestem bankrutem. TO jest nieprawda. Prawdą jest,że nie utrzymuję się z bukmacherstwa. W życiu trzeba jeszcze robić inne rzeczy jak np pracować. Na szczęście w Gnieźnie można zarabiać na autach. Rok temu byłem dwukrotnie w Hiszpanii gdzie pracowałem. Tym razem jadę na dłużej a prawdopodobnie na stałe. Jak będzie zobaczymy.
Dziękuję forum bo poznałem tutaj sporo ciekawych ludzi i wartościowych.
Dla was
Teraz zawieszam temat. Zakupiłem laptopa i mam nadzieję,że znajdę czas by coś napisać z Hiszpanii.
Żałuję tylko,że nie będzie mnie na zlocie.
Powodzenia dla wszystkich.
Pamiętajcie mamy ogrywać buki a nie kłócić się!!
W zeszłym roku byłem na meczu Barcelona - Valencia teraz mam nadzieję,że będę na ostatnim meczu,który da tytuł Barcie. Oczywiście trzymam również kciuki za Manchester United