Witam! Pozwolę sobie rozpocząć 5 część typów, poprzednia przekroczyła już 200 al: Pozdrawiam. P.S. Na GB kurs Live 1.05 na Rochusa przy stanie 6-4 2-0 Czekać jescze czy już stawiać?
A.S.Romek
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
A. Mauresmo - A. Pistolesi Typ:1 Obie panie spotykają się w 3 tygodniu pod rząd! :eek: Berlin WTA 2003-05-08 1/??? A. Mauresmo - A. Pistolesi 6-3 6-2 Warsaw WTA 2003-05-02 1/4 A. Mauresmo - A. Pistolesi 3-6 6-4 6-3
S. Williams - N. Dechy Typ:1 Bez komentarza!
(1) L. Hewitt - F. Gonzalez Typ:2 I tu może być niespodzianka Hewitt w tej albo w nastpnej rundzie musi odpaść z taką grą jaką prezentuje! Zwycięzca z tej pary spotka się ze zwycięzcą pary David Nalbandian vs Rainer Schuettler!!
A na dzisiaj według mnie ciekawie zapowiada się mecz: G. Gaudio - (Q) R. Nadal
Federer przerwał moją najdłuższą serię zwycięstw z rzędu ale każda seria musi się kiedkyś skończyć. A Federer i tak jest najlepszy. Może jeszcze wygra jest 5-1 w trzecim secie. Cuda się zdarzają.
panowie, te 5 straconych gemów pod rząd w 3cimsecie to nic innego jak chamski pech! federe tracił wszystkie po przewagach, a nawet prowadząc 40:30. a scud po prostu miał parę razy farta. o tym, że federe mógł wygrać, świadczy fakt że teraz nadrobił już prawie 4 gemy, niestety cuda raczej się nie zdarzają i jest chyba za póź no
odegrać się oczywiście! zacząć organiczną pracę od podstaw! nie poddawać się, jakiś pociąg z ako 100 zawsze przecież kiedyś wchodzi. pozdrawiam i życzę wyjścia na prostą
A ja przegrałem zaledwie 1/50 całego kapitału przeznaczonego na grę dlatego jedną porażką się nie przejmuję. Choć szkoda że Federer przegrał bo ostatnio jego gra coraz bardziej mi się podoba. Może wkońcu dobrze mu pójdzie w RG. Szczeże mu tego życzę. A tak wogóle to jaką mieliście najdłuższą serię porażek z rzędu bo mi udała się ta sztuka 10 razy, oby jak najmniej takich rekordów.
A.S.Romek
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
Panowie to jest dział do typowania a od rzygania i przekleństw na zawodników jest temat Czarna Lista :zobacz: i tam proszę się wyrzyć a nie tu!!! Prosze o zachowanie spokoju bo więcej razy takie zachowanie nie będzie tolerowane!!!