Witam,
Ciekawy temat - śledze go juz od dawna gdy posiadałem jeszcze stare konto z powodu braku odpowiedzi adminów postanowiłem założyc nowe bo męczy mnie brak możliwosći wypowiedzenia się w wielu kwestiach
Wiec co do "manipulacji" to jest naprawde chyba jedna z ciekawszych możliwości zaraobienia na BF - ryzyko wpadki jest stosunkowo niewielkie w porównaniu do możliwości osiągnięcia zysków.
Najlepiej jak to było zauważone grac na underki bo tam kursy dosc szybko spadają i w dość szybkim czasie można już osiągnąć spory zwrot. Najlepiej gdy mamy mozliwosc ogladania meczu bo wtedy bez zbędnych nerwów łatwiej możemy zrobic kontre w odpowiednim momencie lub nawet jej nie robić... w zależności od przebiegu meczu. Ja osobiscie obecnie to głównie gram tą manipulacje na mecze, które mam możliwość obejrzeć, pozostałem zagram ale za znacznie mniejsze stawki. Ważny jest też dobór meczu bo nie można grać wszystkiego i na siłe....
Manipulacja wydaje sie znacznie lepsza od grania layów na 0:0 lub wynik wyższy niż 3:3 czy sume goli... chociaz tam tez mozna zrobic ładnego "all greena" lecz ryzyko jest zdecydowanie wieksze.
Zdecydowanie jeżeli platformy takie jak BF beda sie rozwijały w takim tempie jak sie rozwijają to tradycyjne buki beda powoli wypierane z rynku.