#1876816 - 23/12/2007 04:42
Re: Koncerty
[Re: bet_master]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki
|
Do góry
|
|
|
|
#1877390 - 23/12/2007 07:42
[Re: RoccoRunner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
RMI Poznan - luty EnTrance Bydgoszcz - marzec poki co to zaklepane
|
Do góry
|
|
|
|
#1880847 - 25/12/2007 06:42
[Re: Logan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki nie jestem ortodoksem, ale dla mnie te dwie płyty są totalną odskocznią od tego co metallica grała na wcześniejszych płytach, czymś w ogóle nowym, eksperymentem czy po prostu zabawą z muzyką. Czarny album, na którym zamyka się dla niektórych przygoda z tą kapelą, później st. anger i podobnie ( itd.. ), lepiej żebym się nie wypowiadał na temat tej płyty, na której wszystko jest spieprzone, ale dla kogoś może mieć swój klimat, podobnie jak reload i load, ale założeniem metallicy było granie thrashu i proste niczego wiecej, wiadomo jak wyglądały pierwsze płyty, a w jakim kierunku to ewoluowało
|
Do góry
|
|
|
|
#1884008 - 27/12/2007 02:26
[Re: Szczypior]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1884142 - 27/12/2007 04:12
[Re: Szczypior]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/08/2007
|
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki nie jestem ortodoksem, ale dla mnie te dwie płyty są totalną odskocznią od tego co metallica grała na wcześniejszych płytach, czymś w ogóle nowym, eksperymentem czy po prostu zabawą z muzyką. Czarny album, na którym zamyka się dla niektórych przygoda z tą kapelą, później st. anger i podobnie ( itd.. ), lepiej żebym się nie wypowiadał na temat tej płyty, na której wszystko jest spieprzone, ale dla kogoś może mieć swój klimat, podobnie jak reload i load, ale założeniem metallicy było granie thrashu i proste niczego wiecej, wiadomo jak wyglądały pierwsze płyty, a w jakim kierunku to ewoluowało każdy lubi to co lubi ale dla mnie bardziej przemawia jak hetfield gra solo mama said , niż banda dlugowlosych brudasow z pryszczami . Wcześniejsze płyty były takie idealne i doskonałe jak And Justice For All albo Master of Puppets , ani jednego zagrania za duzo. I to sie im znudziło woleli się pobawić muzyką , i wg.mnie była to zmiana na plus Zresztą gdyby ktoś im powiedział na początku lat 80-tych że w 1996 roku nagrają choćby taki kawałek jak Ronnie , to chyba uznali by go wariata
|
Do góry
|
|
|
|
#1884566 - 27/12/2007 07:31
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1885022 - 27/12/2007 14:52
[Re: qbasmuggy]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Jade z ojcem, chcial zobaczyc, wiec musze byc z nim, przeciez go nie zostawie na siedzacych a sam pojde w mlyn. Coz na konciercie na siedzacych nigdy nie bylem, bedzie teraz okazja. Wiem, ze to dziwne, ale wiadomo, ze siedziec nie bede na trybunach I powinniscie sie cieszyc, bo bym wami pozamiatal jakbym byl na plycie
|
Do góry
|
|
|
|
#1885365 - 28/12/2007 00:44
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
już to Lupus widzę mną pozamiatał ojczulek reflektuje jakieś trunki? może jakieś bro chociaż przed koncertem? ja po nowym roku bilecik zamawiam są takie kapele które przynajmniej raz w życiu trzeba zobaczyć
|
Do góry
|
|
|
|
|
|