[QUOTE]Oryginalnie wysłał sikor:
[qb]06-11-2001 r. Bratysława-carpet
Pioline - Vojnea 1 STS kurs 1,45[/qb][/QUOTE]
Faktycznie, byk, że Hej. Oczywiście chodziło o Włocha a nie Rumuna, swoją drogą chłop jest z mojego rocznika i jeszcze gra. Jednak ten sezon powinien być dla Gianluci Pozziego śpiewem ostatnim w ATP. W tym roku grywał przede wszystkim w turniejach challengerowych bez większych rezultatów a w ostatnich tygodniach odpadał w pierwszych rundach.
Pioline do młodzików również nie należy i jego perspektywa wcale lepiej nie wygląda od Pozziego jednak poziom Jego gry w obecnym sezonie wyglądał zdecydowanie lepiej od Pozziego nie mówiąc o tym, że Włoch tylko sporadycznie występował w turniejach naiwyżej punktowanych, na których Francuz grywał przede wszystkim podczas sezonu i ostatnio nieźle się prezentuje. Także różnica klasy wydaje się ogromna.
A błąd powstał nie przypadkowo, po skończeniu analizy spotkania Pioline - Pozzi przechodziłem do analizowania spotkania, w którym grał Vojnea i podczas wpisywania typu myślami byłem przy Rumunie.
Tyle tu piszę o pojedynku, który z pewnością się skończył, nie znam rezultatu i zaraz sprawdzę, aż się boję, jednak nie, nie wierzę w niespodziankę !?