[QUOTE]Oryginalnie wysłał Aslan:
[qb]No i ściągnąłem sobie ten programik po to, żeby zobaczyć jak to wygląda. Do sprawy takich cudeńek podchodzę baaaardzo sceptycznie i w tym przypadku jest podobnie, ale bardzo mi się podoba. Oczywiście nie mówię o samym typowaniu, ale o statystykach. W ciekawej, przejrzystej formie jest tu dostęp do najważniejszych informacji, można robić bardzo ciekawe prównania - wszystko w jednym miejscu. Baza danych bardzo dobra - generalnie rzecz biorąc jestem pod wrażeniem. Ale...
1) niestety program traci sens bez codziennej aktualizacji a ja nie wyłożę na Niego takiej kasy,
2) nie wiem co jest grane bo w bazie nie ma jeszcze wyników French Open (żadnej rundy), a przecież podobno jest aktualizowany codziennie - czyżby przestali się nim zajmować?,
3)za żadną cholerą nie widzę tej opcji typowania wyników, a w zasadzie ich przewidywania, o której pisano już na forum i która jest też podana w opisie programu na stronce. Niby z angielskim radzę sobie całkiem nieźle ale nie mogę tego znaleźć. Programem bawię się co prawda 15 minut więc mogłem przeoczyć, ale proszę o jakąś informację.
A konkluzja jest taka, że program naprawdę bardzo mi się podoba i gdybym mógł go kupić w Polsce za powiedzmy 20 złotych to bym się nie wahał. Jednak tutaj cena jest dla mnie troszkę za wysoka, a poza tym nie widziałem jeszcze wszystkiego.Pewnie się nie zdecyduję, ale mimo wszystko uważam, że to ciekawa propozycja.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]1) aktualizacje sa codziennie
2) sa wyniki french open i wszystkich innych badziewiow
3)Opcja typowania jest - np. daj today matches, wybierz pare, a potem w zakladce predict
Nie wiem ile teraz kosztuje, ale rok temu dalem za niego 20 Euro i to byly chyba najlepiej wydane przeze mnie pieniadze