Regulamin : 1. Każdy z uczestników ma do dyspozycji 7 typów na tydzień. Podajemy wszystkie możliwe mecze tenisowe ( single, deble męzczyzn oraz kobiet, typy na dokładny wynik meczu itd.)
2. Ranking będzie prowadzony na zasadzie: typ trafiony-typ nietrafiony. Trafienie wszystkich meczy w tygodniu powoduje otrzymanie dodatkowego punktu.
3. Jeżeli uczestnik poda mniej typów niż 7 - zostanie mu to zaliczone jako typ nietrafiony . Jezeli poda więcej niż 7 - jako typ nieważny. Liczy się data wysłania pierwszych 7 typów.
4. Każda propozycja musi mieć kurs przynajmniej 1.45 ( nie mniejszy niż 1.45)
5. Korzystamy z oferty następujących bukmacherów : STS, Profesjonal, Expekt,
Unibet, Gamebookers, Centerbet i Betandwin
6. Mecz typowany musi zostać podany przed jego rozpoczęciem oraz przed godziną wyznaczoną przez wybranego bukmachera.
7. Nie edytujemy postów w tym temacie ( za wyjątkiem postu z regulaminem). Każdy post edytowany bedzie równoważny z typem nietrafionym.
8. Mecz który rozpoczyna się przed godziną 0.00 (niedziela/poniedziałek) ( i o tej godzinie) zaliczany jest do starego tygodnia a mecz który się rozpoczyna się po 0.00 liczony jest do nowego tygodnia.
W tym przypadku decyduje godzina podana u bukmachera - lecz pomijamy STS i prof patrzymy na godzinę podaną przez Expekt i
Unibet, GB,BAW. Oczywiście mecz może być podany z kursem z STS czy też profa.
9.W przypadku jeżeli ktoś poda typ z kursem poniżej 1.45 ma możliwość zmiany do momentu rozpoczęcia meczu ( godziny podanej przez bukamchera).Jeżeli tego nie zrobi typ niezależnie od wyniku będzie uważany za nietrafiony
10.Nagrodę (suma wpłat wszystkich osób) wpisowego otrzyma osoba która wygra edycję w zależności ilości osób grających punkt do przedyskutowania
11. Każdy uczestnik musi podać liczbę typów wymienionych w regulaminie jeżeli z jakiś przyczyn mecz podany się nie odbędzie nie ma takiej możliwości żeby przełożyc go na następny tydzień
12. Dany typ nie może się powtórzyć wiecej niż 5 razy przy typowaniu przez uczestników.
13. W przypadku równej ilości punktów na koniec konkursu o wyższej pozycji decyduje lepszy bilans poszczególnych tygodni (7-0 ,6-1 itd.) w drugiej kolejności lepszy bilans ostatniego tygodnia ; wyższe kursy trafione w ostatnim tygodniu.
14. Wpisowe 30 zł.
Tak przedstawia się ostatnia wersja regulaminu.
Pozdro
P.S. Tak Stich - nie ma problemu. Napisałem wyżej, że mogę przejąć na "tę jedną edycję" obowiązki Kury czyli także mogę zająć się kasą. Jeżeli będzie ustalona ostateczna wersja i pomysł wypali to wyślę każdemu uczestnikowi moje namiary na
(priva)