Witam
Kilka spraw:
Kurde uspokojcie sie z tymi waszymi prywatnymi rozmowami, ktore mnie naprawde gowno obchodza. Zasmiecacie temat, nie dosc ze i tak jest balagan przez godziny spotkan i odwolywane mecze to jeszcze takie bzdety! Ludzie opanujcie sie. Przeciez jest irc, mail i inne *******y tam sobie mozecie zawierac znajomosci.
Druga sprawa to podawanie spotkan a buki. Mielismy podawac tylko spotkania od polskich bukow (prof, sts), ale ze wzgledu na burdel panujacy w tych firmach dolaczylismy jeszcze slowacki Nike. Jesli ktos sie dolacza do gry niech sie moze najpierw przypatrzy przez kilka dni jak inni typuja a nie wyjezdza z Gambookores!
Zrobil sie okropny balagan i ciezko sie w tym polapac. Jesli ktos chce sobie dla zabawy podawac typ co drugi czy trzeci dzien zapraszam do dzialu "tenis". Chyba nie ma sensu teraz dolaczac sie do gry i startowac z cholernie ujemnym bilansem...bo i po co?? Tak wiec apeluje do "nowych" zeby nie robili niepotrzebnego balaganu. Jeszcze jedna prosba, zeby ktos podliczyl klasyfikacje. Z checia bym to zrobil, ale naprawde nie mam jak.
Ok to tyle, sorry ale juz nie wytrzymalem. Siedze na modemie z checia czytam ten temat, ale rzygac sie chce jak trace czas na takie *******y. Swoja droga zabawni jestescie..ehh te zawierane znajomosci przez net
Juan Carlos zebys sie na ktorejs "randce" nie zorientowal ze z chlopakiem flirtujesz
I prosze juz nie wspominac o tej kwestii w tym temacie bo znowu zacznie sie flegmatyczna wymiana zdan. Dla mnie temat zamkniety.
Moj typ na dzis:
Montevideo - challenger godz. 22.00 (Prof.)
Zabaleta - E.Massa
1 1.50