[QUOTE]Oryginalnie wysłał THOM:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zibi04:
[qb]7# Moya - Chela 1 1.45 Fonbet[/qb][/QUOTE]Nie wiem jak potraktować Twój typ oraz typ leszcza, ponieważ fonbet miał ten mecz w ofercie
do godz. 16.00 !!! - gdy wysyłałem swojego o godz. 15.58 (właśnie taka godzina była podana jako zamknięcie zakładu). Byłem ciekaw czy ktoś spojrzy na godzinę podaną przez fonbet, czy też bezmyślnie ode mnie spisze typa (inaczej niestety tego nazwać nie potrafię
).
Dla mnie jest to typ podany po czasie podanym przez buka i nie mogę go zaliczyć pomimo trafienia . Z tego co się orientuje, to inne buki miały kurs poniżej 1.45.
Proszę o wypowiedź zainteresowane osoby.
Pozdro
[/qb][/QUOTE]nietety THOM tu się mylisz po pierwsze typ nie był bezmyślnie od ciebie spisany(raczej staram się tego nie robić) a po drugie dopiero wróciłem z pracy po 17 i zawsze najpierw włączam strony pomocne do typowania i strony z zakładami bukmacherskimi,żeby sprawdzać kursy ,więc kiedy wróciłem o tej godzinie do domu to jak mogł zakład być do godziny 16 !?!skoro po 17 był w ofercie ???
faktycznie w innych bukach był kurs niższy,ale w naziemnych,bo jeszcze expekt miałem otwarty i był w ofercie z tym zdarzeniem z kursem 1,50 !!!
tak więc THOM jestes napewno w błędzie
nie mam wątpliwości co do zaliczonego typu
pozdro