Cóż mogę napisać, oprócz tego, że taka godzina była przy pojedynku Moya - Chela??? O godz. 16.30 jak sprawdzałem fonbet też był ten pojedynek podany, ale godzina pojedynku była wyznaczona na godz. 16.00. Jeżeli w expekcie też był kurs powyżej 1.45, to dlaczego nie skorzystałeś z tej oferty zibi04? Nie mogę siedzieć non stop przy kompie i sprawdzać wszystkiego
- nie wiem czy zwróciłeś uwagę jaką godzinę podawał fonbet np. na mecze Sanchez Lorwenzo - może pamiętesz? , bo ja tak
. Wiele jest takich nieścisłości jeżeli chodzi o godziny podawane przez buków dlatego w regulaminie zostało to wyraźnie napisane, że podaje się kurs i godzinę wystawioną przez konkretnego buka. Tak więc nie przekonałeś mnie swoją argumentacją, ale skoro inni uczestnicy nie mają nic przeciw temu, aby Tobie i leszczowi zaliczyć ten punkt, to nie ma sprawy, tylko nie lubię jak mi się wmawia coś co kilkaktotnie sprawdzałem, wyczekiwałem i podałem specjalnie o tej godzinie, aby nie było "kserowania" typów jak to się niestety często w weekend przytrafia.
Tak więc, aby nie było, że "na siłę" szukam czegoś i się czepiam zaliczam Wam obu ten typ w imię "zdrowej rywalizacji". Tylko proszę o staranne sprawdzanie swoich typów, a nie zarzucanie komuś, że się myli
Pozdro
Żeby nie było, że jestem zły - dla zdrowej rywalizacji zibi04
iwo: - aby opadło ciśnienie, które Tobie "niechcący" podniosłem
Zaraz sporządzę aktualną tabelę.
To tyle w kwestii wyjaśnienia tej sprawy.