#1263441 - 31/05/2007 03:31
Re: NOWELIZACJA USTAWY O GRACH I ZAKŁADACH WZAJEMNYCH
[Re: grey]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
No i teraz gdzie pionek czyli gracz ma szukac wsparcia buk moze zrobic co chce i kiedy chce PAPA SMERF w STS nie wytna Ci takiego numeru Są "Buki" i "buki". Wybór bukmachera to też element gry. Ludzie łapią się na jakieś śmieszne promocje u egzotycznych firm a później płacz, że kasę ukradli (jak ktoś jest dobry wyjdzie na swoje i nie musisz liczyć na jałmużnę od buka). W życiu nie rozdajesz (w sensie "nie pożyczasz") pieniędzy na lewo i prawo a w świecie wirtualnym wszystko wydaje się o wiele prostsze. Pojawia się firma-krzak, podwajająca twój depozyt a ty jesteś gotowy wyjąć pieniądze ze skarpety i przelać je na jej konto... Tu wlasnie chodzi o Buka a nie buka kto Ci pomoze jak nagle zamkna Ci konto gdzie sie zwrocisz chyba tylko na forum sie pozalisz ale tu Ci kasy nie zwroca a i malo pomoga poza wspolczuciem u naziemnych sprawa jest o wiele prostsza masz KUPON w reku
|
Do góry
|
|
|
|
#1263638 - 31/05/2007 04:26
[Re: z o ® r o]
|
old hand
Meldunek: 08/03/2003
|
bardzo ciekawe komentarze są w serwisie vagla.pl ...
|
Do góry
|
|
|
|
#1263803 - 31/05/2007 05:22
[Re: KUERTEN.]
|
journeyman
Meldunek: 08/05/2007
|
Kuerten, jeśli zrobił ci to Betssson , albo ,ktos z firm obsługiwanych przez Ongame to sie nie dziwię . Napisz dokładnie maila jak to było pod adres mailowy lap63rn@yahoo.pl kolega , który zajmuje sie tym problemem ,chce wytoczyć sprawę operatorom pokerowym a jeśli się nie uda to przynajmniej naświetlić sprawę w mediach. Ja gdybym ustalał kursy to za to ze tak postąpił betsson płaciłbym góra 1,1 a że ktoś z ongame(firama obsługująca betssona) góra 1.01. Wszyscy,którzy chcą zakazać pokera w necie nie rozumieją problemu ( chodż chyba część tych komentarzy jest ironiczna)Problemem jest to iż strona ( w tym przypadku bukmacher)jest sędzią w swojej sprawie.Uważam , że naświetlenie problemu iż regulamin pozwala zagrabiać bukmacherom pieniądze graczy , będzie o wiele bardziej skuteczne od zakazu u nich gry. A papie smerfie odpowiem jeszcze , że w STS wygrałem bardzo dużo pieniędzy i nigdy nie miałem problemu z wypłata ich , w Betsson zagrałem dwa razy ( pierwszy i ostatni ) po tym jak wyglądało u nich wypłacanie pieniędzy nie chce mieć z nimi nic wiecej wspólnego. Ja się nie złapałem na zaden ich haczyk , ale ilu ludzi się złapało??????? ja sam znam kilku i non stop poznaję nowych.Przeraża mnie że prawo jakiekolwiek kraju będącego w UE a Malta jest w UE pozwala , być sędzią we własnej sprawie . Jeśli faktycznie tak jest to wypiszmy się z UE jak najszybciej bo czeka nas feudalizm.
|
Do góry
|
|
|
|
#1265399 - 31/05/2007 23:44
[Re: AGASSI]
|
enthusiast
Meldunek: 20/05/2007
|
Hehehe, dzis juz w radio mowili o strzelaniu do wrobli z armat Gosc jeden sie zbulwersowal: co, jak postawie 10 pln to mi do domu CBA wjedzie? Oj, wjedzie panie kolego, wjedzie Beda forsowac bo oni to robia z rozmyslem. Co smieszniejsze - bo tak dokladnie tych glupot w ich projekcie nie czytalem, ale maja ponoc operatorzy internetowi zglaszac do CBA adresy IP z ktorych nastepowalo polaczenie z bukami! Ot co! A jak tego nie zrobia to wtedy CBA, kajdanki i operator pojdzie siedziec. Moze w koncu zamkna TPSA I nie wazne czy ogladasz strone z kursami czy sie logujesz - CBA wpadnie o 6 rano na kawe porozmawiac o finansach Ale mam polewke Kabaret Dobrze ze mnie to nie bedzie dotyczyc
|
Do góry
|
|
|
|
#1265412 - 31/05/2007 23:48
[Re: encepence]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
........idz moze sprawdz czy Klan juz leci.....a moze powtorka M-jak milosc........... i z czego ty sie cieszysz??? tak masz zawsze czy tylko dzis?
|
Do góry
|
|
|
|
#1265447 - 31/05/2007 23:55
[Re: sports]
|
enthusiast
|
Ty, koles, a co mam plakac? Ciesze sie bo to dla mnie smieszne. Problem teoretyczny a nie praktyczny. Grajacych to nie dotyczy - tych co maja glowe na karku
|
Do góry
|
|
|
|
#1265503 - 01/06/2007 00:08
[Re: encepence]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
na kolesiostwo trzeba sobie zasluzyc........... masz specyficzne poczucie humoru....... wiec ciesz sie dalej w sumie ci wolno
|
Do góry
|
|
|
|
#1265567 - 01/06/2007 00:20
[Re: sports]
|
enthusiast
|
Ciesze sie nie dlatego, ze wam grac zabronia i z tego powodu mam ubaw ale po prostu... bawi mnie ta cala sytuacja bo oni bladza jak we mgle. Te przepisy nic nie dzadza bo bedzie mozna siedziec w Polsce, lamac prawo i obstawiac bezpiecznie. Dlatego mam ubaw bo to bicie pijany, z ktorego nic nie wyjdzie Tak sie ustaw nie tworzy. To znaczy nie zmienilem zdania - moim zdaniem zabronia, dadza prawo CBA, zmusza operatorow alo to nic im nie da. A zrobic to zrobia podobnie jak ruscy zabraniaja Polsce na eksport miesa. I co z tego ze Unia ma racje? Sprawa sie ciagnie i smierdzi. I Putin caly czas przeciaga. Tak samo bedzie z zakladami, beda zabronione, Unia sie postawi a Polska bedzie grac na czas i nikt nie wie kiedy to sie skonczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1265651 - 01/06/2007 00:33
[Re: z o ® r o]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2005
|
Zorro ma rację.
Jeżeli ktoś zarabia na dropsy to nikt się pewnie do niego nie przyczepi. Gorzej jeżeli ktoś ma z tego fajną kasę albo i nawet się utrzymuje (a znam osoby, dla których przy rozsądnym stawkowaniu i odpowiednim budżecie wyrobienie kilku średnich krajowych miesięcznie to nie problem).
Tylko jak potem wytłumaczyć panom i paniom urzędnikom skąd się wzięło kasę na ten nowy samochód...
|
Do góry
|
|
|
|
#1265707 - 01/06/2007 00:41
[Re: grey]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Grey, jeżeli to kilka miesięcznych pensji - to Ci panowie wyjadą ( o ile teraz nie są ) do Anglii. No i nikt nie będzie wydawał w Polsce pieniążków .... No i bezrobocie statystycznie spadnie i zaś kolejny sukces rządu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|