dzisiaj typować to wogóle mistrzostwo
ja natomiast podzielę się swoim zdaniem na temat części zdarzeń dzisiejszego dnia:
Myskina-Sharapova niby powinna być 1,ale właśnie nie wiadomo jak rzeczywiście jest z tą stopą u Myskiny(niby ja bolało a potem biegała jak nawiedzona)...natomiast z drugiej strony Sharapova dotychczas też nic wielkiego nie pokazało(poza oczywiście swoimi donośnymi wzdychaniami na korcie
)...mimo wszystko zagram tutaj 2 po kursie 2,11 a to dlatego,że mecz powinien zacząć się około godz.15 a widać było wczoraj,że Myskinie taka pogoda jakby nie odpowiadała za bardzo i jeżeli Sharapova będzie broniła swojego serwisu to powinna spokojnie zdobyć kilka breaków,bo jakoś wenezuelka wczoraj raczej nie miała z tym problemu:
Davenport-Shaughn 1 1,13 tutaj nie ma za bardzo co się rozpisywać ,jak dla mnie Lindsay będzie w finale tego turnieju;
Federer-Fish 1 1,20 tutaj jak wyżej-finał dla Rogera :
Know/Nes-F.Gon/F.L 1 1,24 półfinał dla tych panów(potem niestety będą musieli trafić na Bob Bryan/Mike Bryan a tu o finał już będzie ciężko);
W.Bla/Ull-Erl/A.Ra bardziej wyrównana para,gdzie górą powinna być para z czarnego lądu 1 1,65 *
Sarg/Zim-Kief/Schu 1 1,70 tak już wczoraj mi wyszło i zdania nie zmienię
* zdarzenia ,które raczej nie będę grał-wypowiedziałem sie tylko co o nich sadzę
pozdro