Tak.. krótko, to co działo się wczoraj na parkietach...
Brazylia - Korea
Over 130.5 @1.8
Tutaj komentarz zbędny... Mistrzowie Świata, po prostu zjedli sobie Koreanczyków, którzy w żadnym secie nie mogli przeciwstawić się gospodarzom, dziś myślę że spotkanie będzie miało podobny przebieg do wczorajszego... Wczoraj było 125 pkt, myślę że dziś jest szansa żeby Koreańczycy, pokusili się o troszeczkę większą zdobycz, więc... tak myślę sobie, że można spróbować opcji
over 130.5 Finlandia - Kanada
2 (+2.5 @1.72
Wczoraj to co pokazała reprezentacja
Kanady to naprawdę dla mnie SZOK... Nie spodziewałem się że są aż tacy słabi... Jednak te spotkania z Koreą, mają swoje uzasadnienie... Wczorajsze spotkanie jednak zaczęło się dobrze dla zespołu gości, którzy prowadzili nawet 18-13, żeby nagle oddać przeciwnikom 5 pkt pod rząd i w końcówce przegrać do 23. Dwa pozostałe sety, to już nie ma o czym pisać...
Jednak dziś to
+2.5 na Kanadę... no kurczęęę, znowu porażka 3-0? Dam im ostatnią szansę na rehabilitację
Dla porównania... Nordicbet, dał
+1.5 @2.20
Expekt - mecz dla Finów, całe @1.38
, więc troszkę dziwnie mimo wszystko zachował się
Unibet z tym +2.5, no cóż.. zobaczymy... który analityk zna się lepiej
Francja vs Usa
over 185.5 @1.80 (ale to już tak na siłę)
Wczorajszy mecz również miałem okazję obejrzeć i przyznam że był to nawet dobry mecz...
1 set - to dobra gra na początku zespołu gospodarzy, który zrobili 3-4 pkt przewagę... ale nagle coś zaczęło się psuć i zrobiło się 20-22 dla USA... Wtedy to świetnie zagrali w obronie Francuzi i wygrali pierwszą odsłonę 25-22.
2 set - to już dominacja we wszystkich rzemiosłach siatkarskich Amerykanów, którzy zagrali po prostu bezbłędnie, czego nie można powiedzieć o Żabojadach...
3 set - to dopiero był '
' Jak dobrze pamiętam... Francuzi mieli już wynik 18-14 w miarę spokojny?
Cóż z tego.. jak nagle się zrobił remis... a później.. Francja *23-24 i na zagrywce
Granvorka, który jednak ratuje swój zespół... i doprowadza do stanu 24-24... Całego seta nie pamiętam... bo było w nim tyle horroru, że ciężko to opisać... 38-36 dla Francuzów, technicznym atakiem skończył tą batalię, nie kto inny...
Frantz Granvorka 4 set, miał podobny przebieg do 2 odsłony, tylko drużyny zamieniły się rolami...
Dziś ten mecz na pewno odpuszczę... mimo wszystko Francuzi są faworytami i powinni odnieść dziś 2 zwycięstwo nad Usa, ale mi tam już starczy po wczorajszym spotkaniu...
Egipt - Rosja
Również oglądałem urywkami, to spotkanie.. gdyż chciałem zobaczyć co obecnie prezentuje ekipa Rosjan... Jednak na tle zespołu Egiptu, nie wiele mogłem sobie wywnioskować... jednak w tym 2 secie, wygranym przez gości do 36... było naprawdę bardzo ciekawie... 1 oraz 3 set, bez histori... Wczoraj było można jeszcze dokładać to @1.10
, dziś już mamy tylko @1.02...
Mecz w sumie dopiero jutro, więc nad innymi opcjami, można się jeszcze zastanowić...
Japonia -
Włochy 2 @1.25
Dziś rano również widziałem obie ekipy w akcji... Japończycy wygrali I seta, tylko ze względu na
0 swoich błędów na zagrywce jak i w ataku a to że Włosi grali... no właśnie tylko GRALI, to już...
Pozostałe sety.. to już 'pobudka' dla Makaronów i dość pewne zwycięstwa w 3 kolejnych odsłonach... Włosi tutaj nie mogą po prostu przegrać, jak chcą awansować do FF, więc i jutro myślę że to @1.25 w sam raz...
Kuby z Serbami, nie oglądałem.. ale widać że było baaardzo ciekawie...
Bułgarów z ARG, nie tykam, jakoś nie mam w ogóle czucia... co do tego spotkania... no niby Bułgarzy faworyci... odmłodzony zespół ARG, nie powinnien sprawić tutaj żadnych problemów... ale wszystkiego grać przecież nie trzeba..
Co do Polaków, to obejrzę ich sobie dziś w spokoju i niech wygrają
Ale @1.25 to troszkę zbyt mało... mimo wszystko, no ale w końcu jesteśmy viceMISTRZAMI, więc takich Chińczyków, trzbe zjadać po drodze...