#1397119 - 14/07/2007 20:55
Re: Liga Światowa 2007 - Turniej Finałowy
[Re: Bouldermaster]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Już był taki jeden co gdy tylko grała Polska w jakiejkolwiek dyscyplinie to stawiał przeciwko naszym! Nazywał sie Vendetta...spec od tenisa Co sie z nim stalo teraz?? chyba zbankrutował Wniosłeś wiele do tematu oj wiele. Pisząc,że ktoś zbankrutował pokazujesz jaki jesteś wielki. Post do kasacji ale jak widzę to większość tematów jest zaśmiecana. Pozdrawiam prawdziwych graczy i typerów. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1397166 - 14/07/2007 21:09
[Re: Rafik 25]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/12/2003
|
Wniosłeś wiele do tematu oj wiele. Pisząc,że ktoś zbankrutował pokazujesz jaki jesteś wielki. Po tych 3 miesiacach mogles postarac sie o cos wiecej bo w porownaniu do Ciebie przynajmniej on cos wniosl  Stoimy przed ogromną szansą rewanżu za finał mistrzostw świata. Ja gram na Polaków a powodów jest kilka: 1. Brazylia ma kryzys i prezentuje słabą jak na nich forme. Giba, Gustavo nie grają nic! 2. Sami Brazylijczycy twierdzą, że to Polacy wygrają lige światową. 3. Gdy sie zdobywa wszystkie trofea to wkrada sie obojętność i brak ogromnej determinacji. Mowa tu o Brazylii 4. Wola rewanżu za finał jest bardzo mocna 5. Już za tydzień Brazylia gra w mistrzostwach swojego kontynentu. Jak sami twierdzą bardziej im na tamtym zależy. 6. Gramy u siebie 7. Publika najlepsza na świecie 8. Świetna forma naszych szczególnie Winiarski Zagumny i Gacek 9. Lozano lepszy niż Rezende:D 10. Seria zwycięstw(prawdopodobieństwo podtrzymania zawsze wyzsze niż przerwania) 11. Dobry kurs
To nie jest patriotyczny typ:) to jest typ OPŁACALNY
Biore Polske kursy w granicach @2.10
|
Do góry
|
|
|
|
#1397555 - 14/07/2007 22:26
[Re: Giertyszek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
jak już gracie na Polske to czemu nie poszukacie wyższych kursów?  pierwsze przykłady z brzegu Unibet i gb po 2.40, Bwin 2.55... ja na dzisiaj gram dubelek Rosja + Brazylia za 6/10 bez szaleństw, do tego dokładam dokładny wynik w meczu Polski 3:1 i 3:2 dla Kanarków i zasiadam przed TV  Rosja w moim mniemaniu, nie powinna mieć żadnych problemów z USA. Nie zdziwiłby mnie nawet wynik 3:0. Inna sytuacja jest w meczu POL-BRA, tutaj czuję dużo emocji, 1. set zdecydowanie dla Polaków, później Brazylijczycy się obudzą i nie będzie już tak kolorowo  życzę wszystkim powodzenia, pozdrawiam Kamil
|
Do góry
|
|
|
|
#1397558 - 14/07/2007 22:26
[Re: Giertyszek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/06/2006
|
Peace chłopcy  napisałem to o Vendettcie bo u niektórych typerów wyrobił się styl (narzekaczy, malkonentów) grających przeciwko Polakom i przeciw prawdziwym pragnieniom(Polska na czele) Dziś obejrzymy wspaniałe pięciosetowe widowisko  a końcowy wynik to będzie rzut monetą. Ja biorę po 2.10 orzełka.. takiego białego z koroną Pozdrawiam Scobasa i innych aktywnych forumowiczów
|
Do góry
|
|
|
|
#1397816 - 14/07/2007 23:52
[Re: Bouldermaster]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2006
|
Rosja - Usa typ 1 kurs 1.5 stake 10/10 UnibetRosje może i mozna pokonac ale siatkarską finezją. Amerykanie graja siatkowke siłowa , prostą. Podobnie gra Rosja ale przewaga ognia zdecydowanie po stronie rosyjskiej. Unibet do ostatniej chwili trzyma 1.5 i ja to biorę. Sborna full stake - wpieriod towariszczi :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1398848 - 15/07/2007 05:14
[Re: konradd]
|
enthusiast
Meldunek: 26/06/2007
|
Cos Lozano nam szwankuje. Niby gramy zawsze zelazna szóstka a w trakcie meczu ja juz sam nie wiedzialem kto z naszych 12 gral a kto nie. Bo to juz troche smieszne ze zaczynamy poraz kolejny w takim samym skladzie a potem wchodzi Gruszka i Szymanski i ciagna gre. Zawiodly nas jak zwykle koncowki,koncowki ktore popsuli w 1 secie Zagumny z Wlazym na czele. ( ale nie bede obarczal naszego mvp rozgrywajacego ktory wystawia pilke do nikogo przy stanie 23:23) Pal szesc to natomiast ja nierozumiem tych flotow teraz kazdy zawodnik od nas tak serwuje, mocnego serwisu to trza szukac u dwóch z nich. JA nie wiem czemu oni nie trenuja zagrywki mocnej zagrywki a nie jak nawet sami komentatorzy meczu zauwazyliu serwuja baloniki na Sergio ktorego przyjecie naszych zagrywekj bylo prawie bezbledne.Sztab tego nie widzi a Drzyzga tak?? Zauwazcie ze ani razu Zagumny dzis po tej sowjej"swietnej zagrywce" nic nie zrobil BRazylijczyka,. Dobra juz gderania. Jutro uwazam ze Polacy przegraja niestety boUSA wkoncu wugra z nami i to wlasnie w najbardziej decydujacym momencie w tym roku.
|
Do góry
|
|
|
|
#1398891 - 15/07/2007 05:26
[Re: sportoto]
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Czy jutro przegramy z USA? Nie sadze zeby nasi byli jakos mocno zalamani po tej porazce, to predzej media tworzyly atmosfere ze mozemy wygrac teraz z Brazylia, bo gramy u siebie , hasla "teraz albo nigdy" itd, sztab szkoleniowy i druzyna wiedziala na czym stoi, ze bedzie bardzo ciezko cos ugrac, dlatego wczoraj zrobili po meczu taka mini fete, kapelusze goralskie itd... Jutro latwo nie bedzie, mam wrazenie ze USA za bardzo sie nie chcialo z nami wczoraj wygrywac, woleli walczyc z Rosja w polfinale, za bardzo nie powalczyli, nam nie "wypadalo" za bardzo u siebie przegrywac, w koncu kibice, hala itd a USA mogla spokojnie odpuscic, choc gdyby Lozano wystawil rezerwy to roznie moglo byc..jutro USA bedzie mocniejsze i 3-0 dla nas to na pewno nie bedzie, jesli wygramy po ciezkiej walce, na medal zasluzylismy i oby jutro to 3 miejsce bylo, ale za 1,40 to podziekuje, poczekam na kursy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1398927 - 15/07/2007 05:36
[Re: Egzekutor]
|
enthusiast
Meldunek: 23/11/2006
|
nie uczycie sie na bledach  szkoda.... Jutro handicapo +1.5 na usa ktore dzisiaj bardzo dobrze zaprezentowalo sie z bardzo silna rosją. My nie mamy bloku i serwisu ,wlazy jest bez ormy a winiarski jutro bedzie zmeczony bo dzis wszystko bylo na niego grane.... tyle ode mnie - krótko ale na temat Pozdro dla trzezwo myslacych 
|
Do góry
|
|
|
|
#1398931 - 15/07/2007 05:36
[Re: Egzekutor]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
brak zagrywki + brak bloku = przegrana. Brazylia była do ogrania, ale jak Ricardo robił z nami co chciał to nie ma się co dziwić. Nie ma się do kogo przyczepić: Zagumny - grał jak mógł, starał się gubić blok i dość często mu to wychodziło Wlazły - w miarę możliwości, zagrywka nie wchodziła ale ataki gdzie mógł tam w większości kończył Gacek - bardzo wysoka forma, świetny mecz Winiarski - brak zagrywki, ale ataki bardzo udane Pliński - całkowicie niewidoczny, zero polotu w tym meczu Kadziewicz - kilka ataków z krótkiej, nic poza tym Szymański - dobra zagrywka, świetne ataki, 3 razy wszedł w ciąguu turnieju finałowego i dał trzy bardzo dobre zmiany Gruszka - dzisiaj chyba najlepiej atakował z naszych Grzyb - świetna gra na krótkiej, ale zero bloku Bakiewicz - niby wchodził ale jakoś nie zauważyłem żeby coś zagrał
Oprócz tego to sędziowie dali dupy na całej linii, w pale się nie mieści jak mozna nie pozwolić wytrzeć boiska! no i Lozano niepotrzebnie pokazywał nerwy, zawodnicy na niego patrzyli i też sie denerwowali. Trener powinien być opanowany i dawać przykład, a Lozano nosiło przy ławce...No cóż pozostaje nam walka o brąz, a jutro szykuje sie arcyciekawy finał i myślę, że Brasil znowu będzie miała złoto. pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#1399008 - 15/07/2007 05:56
[Re: Pierniczek]
|
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
|
jak postawiłem na polaków u20 w noge ostatnio to sie cieszyłem jak ich argentyna ograła bo kasa, wiadomo... dzisiaj dałem na brazylie i rosje, kasa jest ale serducho krwawi... szkoda chłopaków, widac ze bardzo chcieli ale brazylia jest poprostu lepsza i tyle, moze następna generacja da sie wreszcie naszym orłom ograć... i taki mały ot... dzisiaj poznałem chłopaków z zespołu Dżem , nowego wokaliste i syna niezapomnianego Ryśka Ridla, super ekipa, o siacie też gadaliśmy, o 20.15 zaczeli koncert ale mecz im sie nagrywał... jutro wypytam Stahurskiego czy sie siatą interesuje, niekiedy robota jaka wykonuje ma swoje plusy, płaca jak to w budzetówce ale mozna poznac mase osób na meczach, koncertach i innych imprezach... jutro polska 3-2 i ... chyba brasil...
|
Do góry
|
|
|
|
#1399021 - 15/07/2007 05:59
[Re: Pierniczek]
|
a.k.a. "HuBciAk KiboL"
Meldunek: 26/07/2006
|
Szymański - dobra zagrywka, świetne ataki, 3 razy wszedł w ciąguu turnieju finałowego i dał trzy bardzo dobre zmiany
wszystko dobrze napisales ale niezgodze sie co do Szymanskiego  dobra zagrywa no moze byc , swietne ataki ? czy aby napewno ? czesto blok i czesto w aut ... 3 dobre zmiany ? ok w pierwszym meczu grał spoko ale wczoraj niczym niezachwycił .. i dzis moze lepiej niz wczoraj ale tez jak dla mnie słabo  dzis najlepsi Gacek i Gruszka  Winiar , Wlazły i Guma niezle  ale to jest tylko moje zdanie 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|