Bys mial jaja to bys nie pisal glupich komenatrzy do mojej osoby tylko zalozyl temat w PP i bysmy zobaczyli kto ile ugra. Krytykowac kazdy umie i kazdy jest madry. Ale oczywiscie zeby podjac jakas konkurencje i pokazac ze jestes lepszy odemnie to nie - bo sie oczywiscie boisz ze ci sie nie uda i co wtedy? Nie bedziesz sie mogl juz madrowac? Tego sie boisz - ja to wiem i ty to wiesz.
Oj zakompleksiony czlowieczku, widze ze koniecznie chcesz się dowartosciowac i cos udawadniac.
Rzuciłes rękawicę , OK , przyjmuję ją, nie ma sprawy.
Gramy oczywiście w to co robimy na codzien, Ty guru GPW a ja spróbuje sił na forex na platformie X trade.
1.kapitał poczatkowy 10 tys
2.kurs odniesienia kursów w/g czasu wpisu na forum
3.dla ułatwienia rozliczeń pomijamy prowizję na GPW i spread na forex(lecz jesli oczywiscie chcesz wyliczać to nie widze problemu).
4.poniewaz nie interesuje mnie udawadnianie czegos a zarobek, proponuję więc wpisowe 5 tys zł , jesli to dla Ciebie za mało zgadzam sie na wieksza kwotę
5.wpisowe wplacamy do depozytariusza, proponuję (jesli oczywiscie wyrazi on sam zgodę) aby został nim Belisariusz
6.osoba trzymająca kase będzie równiez rozjemcą
7.zwycięzca otrzymuje 9 tys zł , a 1 tys zł czyli 10% zostaje na koncie depozytariusza za zaufanie
8.proponowany termin to 1 -31 sierpien
9.konkurs bedę uwazał za otwarty w momencie Twojej wplaty do depozytariusza
10.do podawania naszych inwestycji zalozymy nowy ogólnodostepny temat
Zasady sa proste, jasne i pzrejrzyste.
Ze Eska sie zgodzi nie mam najmniejeszych watpliwości bo to chlop z jajami a co Ty na to Belisariusz ?Uzyczysz konta i posędziujesz za te 10% ???