Opcje tematu
#14509 - 23/12/2001 01:50 kupony
emilok Offline
addict

Meldunek: 21/12/2001
ktos zna sposób na zarabianie duzo kasy na kuponach niech napisze nara

Do góry
Bonus: Unibet
#14510 - 23/12/2001 02:23 Re: kupony
saba Offline
veteran

Meldunek: 19/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał emilok:
[qb]ktos zna sposób na zarabianie duzo kasy na kuponach niech napisze nara [/qb][/QUOTE]

Ja to robię w ten sposób, że obstawiam wszystkie możliwości jakiś meczy (1,x,2) na różnych kuponach, lecz za minimalną stawkę.
Ma to na celu zobaczyć tylko jakie kody kreskowe ma każda z tych pozycji. Następnie puszczam kupon z wszystkimi tymi meczami, lecz już za kolosalną gotówkę. Potem jak znam już wyniki tych spotkań to wystarczy na tym głównym kuponie poprawić czarnym mazakiem kod kreskowy na wyniki jakie były w rzeczywistości. Facetka w STS nigdy mi nie patrzy potem na wyniki, tylko sprawdza maszynką poprawiony czarnym mazakiem kod.Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby maszynka nie przyjęła tego kuponu i zawsze wypłacają mi kasę.
Robię już ich tak w konia od 2 lat, prawie codziennie. Teraz już nawet przestałem liczyć ile na tym zarobiłem, bo są to już chyba biliony $.
Mam przez to, tylko jeden problem, już sam nie wiem, co robić z tymi bilionami $.Z drugiej strony to chyba nielegalne, ale co mi tam, do odważnych świat należy.

Także koleś, bierz czarny mazak do ręki i do roboty, ale to nara –jak ty to mówisz.

Za pierwszy kupon, kupisz rodzicom jakąś wyspę pod choinkę lub fundniesz wycieczkę dookoła świata.

Do góry
#14511 - 23/12/2001 02:26 Re: kupony
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał saba:
[QB]

Ja to robię w ten sposób... QB][/QUOTE]

Od samego początku podejrzewałem że saba to geniusz. Kurczę że ja na to nie wpadłem.

Do góry
#14512 - 23/12/2001 02:39 Re: kupony
RyanGiggs Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/10/2001
Tym mazakiem to ze niby na czym malujesz , na kuponie jaki dostajesz z maszynki?
A potem jakie do cholery kody?
NIe kumam, ale jak bys mi doglebniej wyjasnil to spoko.
W kazdym razie pozdro i czekam na odp

Do góry
#14513 - 23/12/2001 04:54 Re: kupony
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs:
[qb]Tym mazakiem to ze niby na czym malujesz , na kuponie jaki dostajesz z maszynki?
W kazdym razie pozdro i czekam na odp[/qb][/QUOTE]

Do góry
#14514 - 23/12/2001 05:22 Re: kupony
saba Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs:
[qb]Tym mazakiem to ze niby na czym malujesz , na kuponie jaki dostajesz z maszynki?
W kazdym razie pozdro i czekam na odp[/qb][/QUOTE]

Widzę, że już nie tylko ja będę grał tą metodą.
Kod kreskowy który odczytuje czytnik, masz w dolnym prawym rogu kuponu. Jak dobrze go podrobisz to możesz nawet wypłacić podrobiony kupon z profa w STS-sie. Kiedyś po pijaku poszedłem przez pomyłkę z podrobionym kodem na kuponie profa do STS, ale i tak się nie skapneli i wypłacili mi wygraną. Widocznie te czytniki są takie same w profie i STS.
Więc jak widać metoda ta jest sprawdzona i bardzo pewna.

Pozdrawiam i życzę dużych wygranych.

Do góry
#14515 - 23/12/2001 05:33 Re: kupony
smoq Offline
veteran

Meldunek: 31/05/2001

Do góry
#14516 - 23/12/2001 06:39 Re: kupony
Fachowiec Offline
member

Meldunek: 20/12/2001
[qb]

Ja to robię w ten sposób, że obstawiam wszystkie możliwości jakiś meczy (1,x,2) na różnych kuponach, lecz za minimalną stawkę.
Ma to na celu zobaczyć tylko jakie kody kreskowe ma każda z tych pozycji. Następnie puszczam kupon z wszystkimi tymi meczami, lecz już za kolosalną gotówkę. Potem jak znam już wyniki tych spotkań to wystarczy na tym głównym kuponie poprawić czarnym mazakiem kod kreskowy na wyniki jakie były w rzeczywistości. Facetka w STS nigdy mi nie patrzy potem na wyniki, tylko sprawdza maszynką poprawiony czarnym mazakiem kod.Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby maszynka nie przyjęła tego kuponu i zawsze wypłacają mi kasę.
Robię już ich tak w konia od 2 lat, prawie codziennie. Teraz już nawet przestałem liczyć ile na tym zarobiłem, bo są to już chyba biliony $.
Mam przez to, tylko jeden problem, już sam nie wiem, co robić z tymi bilionami $.Z drugiej strony to chyba nielegalne, ale co mi tam, do odważnych świat należy.

Także koleś, bierz czarny mazak do ręki i do roboty, ale to nara –jak ty to mówisz.

Za pierwszy kupon, kupisz rodzicom jakąś wyspę pod choinkę lub fundniesz wycieczkę dookoła świata.[/qb][/QUOTE]

Wreście ktos z jako takim poczuciem humorku...
Pozdrawiam "bilionera" Sabe

P.S. ile na mies wydajesz na mazaki???

Do góry
#14517 - 23/12/2001 15:48 Re: kupony
saba Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fachowiec:
[qb]

Wreście ktos z jako takim poczuciem humorku...
[/qb][/QUOTE]

Chyba go jednak nie posiadam, bo nie bawi mnie Twoje poczucie humoru. Ale widocznie trzeba mieć naście lat żeby je zrozumieć.

Do góry
#14518 - 23/12/2001 15:53 Re: kupony
Fachowiec Offline
member

[qb]

Chyba go jednak nie posiadam, bo nie bawi mnie Twoje poczucie humoru. Ale widocznie trzeba mieć naście lat żeby je zrozumieć.[/qb][/QUOTE]

Fantasta i wirtualny milioner tez chyba do najstarszych nie nalezy (góra kilka latek)...
Trzymaj sie

Do góry
#14519 - 23/12/2001 15:56 Re: kupony
Fachowiec Offline
member

[qb]

Chyba go jednak nie posiadam, bo nie bawi mnie Twoje poczucie humoru. Ale widocznie trzeba mieć naście lat żeby je zrozumieć.[/qb][/QUOTE]

Ale na marzyciela wyglądasz.. kazdy twój post na to wskazuje (cóz marzenia sa piękne bo kazdy moze na nie sobie pozwolić.. na równych prawach zarówno dzieci głodujace np. w Somalii i szejkowie nie wiedzący co robic z kasą).

Do góry
#14520 - 23/12/2001 16:15 Re: kupony
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fachowiec:
[qb]

Ale na marzyciela wyglądasz.. kazdy twój post na to wskazuje (cóz marzenia sa piękne bo kazdy moze na nie sobie pozwolić.. na równych prawach zarówno dzieci głodujace np. w Somalii i szejkowie nie wiedzący co robic z kasą).[/qb][/QUOTE]

co ty gadasz?

Do góry
#14521 - 23/12/2001 16:21 Re: kupony
Fachowiec Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał profi:
[qb]

co ty gadasz?[/qb][/QUOTE]

Poczytaj niektóre posty w/w, a moze zrozumiesz...

pozdrawiam...

Do góry