|  
| 
| 
| 
| #151326 - 14/01/2004 18:44  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  29/09/2002
 | 
[QUOTE] Bron jeśli chodzi o te "dogi" to -1 raczej odpada  [/QUOTE]Oczywiscie ja zle napisalem. Zadnych minusow.Trafiony liczony za 2, nietrafiony - normalnie jak zwykly nietrafiony.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151328 - 14/01/2004 18:44  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   veteran

Meldunek:  02/05/2003
 | 
dokladnie terrorist, trzeba ograniczyc ilosc podawanych typow jednego dnia a ze kolejki spotkan sa sa we wtorki, czwartki, soboty(oczywiscie tych lig ktore sa czesciej grane ) wiec trzy typy jednego dnia wystarczy |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151330 - 14/01/2004 18:52  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   veteran

| 
lucAio masz     iwo:   bo faktycznie gracze sie czaja na te typy o 24.00 a ktos kto czuje mecz o godz 14 nastepnego dnia nie moze juz go postawic , no ale wiemy ze to nie przejdzie , i kto zbiera ta kase dajcie jakies namiary bo jutro ide zaplacic tel wiec wpace ta kase ( no chyba ze nie ma jeszcze ustalen co do wysokosci wpisowego ) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151332 - 14/01/2004 18:54  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   veteran

| 
no ja tez mysle ze dogi nie moga sie pokrywac z typami normalnymi ale pytam bo wpadlo mi to do banki |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151333 - 15/01/2004 03:08  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  17/11/2001
 | 
Ok to jest "wstępniak" przeczytałem wszystkie za i przeciw. Doszedłem do takiego regulaminu. Chętnie jednak wniose jakieś poprawki, jeśli zajdzie taka ogólna potrzeba. 1. W każdym tygodniu gramy 7 spotkań hokejowych + 8 spotkanie tzw. „UNDERDOG” .
 - typujemy maksymalnie 3 typy dziennie - łącznie z UNDERDOGIEM
 - mecze wpisujemy w tych samych dniach w których dane spotkanie ma się odbyć- nie dotyczy to NHL.
 - UNDERDOGA podajemy w dowolnym terminie, raz w tygodniu, ma być to jednak wyraźnie zaznaczone, iż to jest ten typ (najlepiej „Boldem” zaznaczyć, że jest to UNDERDOG)
 - buki (STS, Profesjonal, Toto-Mix, B&W,
  Unibet, Expekt, Centrebet, Nordicbet, GB - bez P2P, Bet365) - mecze, które obstawiamy mogą pochodzić z 1 i 2 lig światowego hokeja (NHL, Eliteserien, DEL, SM, Extraliga itd.), turnieje międzynarodowe i pucharowe
 - mecze obstawiamy w systemie 1X2 gramy też totale, handicapy i poszczególne tercje.

2. Kurs granego meczu musi być powyżej 1.5 (1,5 też może być)
 - przy podawaniu spotkań od "uliczników" (STS, Profesjonal, Toto-Mix) musimy uwzględniać podatek (czyli typujemy kursy większe/równe 1,60)
 - kursy mają być podawane aktualne (raczej nie korzystajcie z ulotki STS czy Profesjonala)
 - UNDERDOGI podajemy po kursie większym/równym 2,4. Kursy na to zdarzenie bierzemy TYLKO od buków netowych.
 - nie istotna jest wysokość kursu, liczy się sam mecz.
 - nie wolno podawać typów na mecze które już trwają, lub które się skończyły, pomimo podawanej innej godziny, bądź daty rozpoczęcia spotkania w ofertach buków.

3. Trafione i niecelne typy są sumowane (np. 5 trafionych 2 nietrafione 5-2)
 - jeśli uczestnik konkursu podał totala nierozstrzygniętego (np. under 5 a mecz się zakończył rezultatem 2-3) to typ uznany jest jako przegrany.
 - trafiony typ za UNDERDOGA jest liczony jako +2, niecelny jako 0.
 - wszystkie typy zamieszczane są w dziale KONKURS-HOKEJ (Europa-NHL)- V edycja
 - edytowanie postów jest zabronione.

4. Wybrany mecz może typować maksymalnie 4 uczestników konkursu, po podaniu zdarzenia jako 4 osoba należy zaznaczyć przy nim    :stop:
 -  UNDERDOGA mogą typować 3 osoby jednakowo (sytuacja ze znakiem    :stop:    również obowiązkowa)
 - czyli np. spotkanie drużyny A z drużyną B może postawić na A - 4 osoby (UNDERDOG 3)
 - jeśli ktoś będzie typował ten mecz jako 5 osoba z kolei i jego typem będzie B, X, lub XB może to spotkanie zagrać.
 - UNDERDOGÓW nie mozna grać z tym samym spotkaniem, które mamy w typowaniu podstawowym.

5. Wpisowe do wzięcia udziału w konkursie wynosi 30 PLN
 - pieniądze należy przelać na konto skarbnika do dnia 26 stycznia 2004
 - po w/w terminie, Ci którzy nie wpłacili wymaganej sumy zostają    wykreśleni z konkursu
 - numer konta będzie przesłany każdemu uczestnikowi na maila.
 - przy przelewie należy zaznaczyć nicka który będzie brał udział w konkursie.

6. Czas trwania konkursu
 - konkurs zaczyna się z dniem 19 stycznia 2004
 - definitywny koniec V edycji konkursu hokejowego będzie miał miejsce 4  kwietnia 2004r.
 - przewiduje się przerwę, która będzie zależna od ilości głosów by ją wprowadzić musi być "za" min 25% uczestników.

7. Podliczaniem bilansu zajmuje się THOM - wyniki będzie można zobaczyć w osobnym dziale - RANKING - podsumowanie typów z danego tygodnia.

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151336 - 15/01/2004 03:18  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   old hand

Meldunek:  15/12/2001
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lucAio:[qb]Co to jest ten under co tam...[/qb][/QUOTE]Można to inaczej naztać bonusem...
 UNDERDOGA obstawiamy raz w tygodniu - trafiony typ za UNDERDOGA jest liczony jako +2, niecelny jako 0 (kurs musi być wiekszy/równy 2.4).
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151337 - 15/01/2004 03:22  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   old hand

Meldunek:  15/12/2001
 | 
Ale namieszaliście tu z tymi DOGAMI chłopaki... Trochę już zaczynam współczuć THOMowi z prowadzeniem tabeli (jeśli w ogóle podejmie się tego zadania      ). Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń co do Waszych nowych pomysłów.      Pozdrawiam Goni |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151339 - 15/01/2004 06:45  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  04/09/2003
 | 
adolf ja bylbym przeciwny podawaniu z dogiem lacznie 4 typow dziennie, gdyz jesli robimy limit do doga (proponuje 3 spotkania) podajac 4 spotkania dziennie mozna latwo zablokowac innych, tydzien ma 7 dni i podanie lacznie 4 jednego dnia to lekka przesada, dog powinien zaliczac sie do tych 3 typow i jeszcze jedno bo nie ma tego w rugulaminie chyby ze przeoczylem, spotkania musze byc podawane w dniu w ktorym beda grane, nie mozna grac w poniedzialek meczy na wtorek czy srode, wyjatek NHL ktora sa po polnocy ale to wszyscy wiedza, dla mnie takie rozwiazanie jest logiczne i bardzo wazne by uniknac balaganu w konkursie adolf regulamin jest spoko!     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151341 - 15/01/2004 13:15  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  17/04/2002
 | 
Ja podobnoe jak THOM jestem za limitem 1,60 u naziemnych. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #151342 - 15/01/2004 13:16  Re: Co z V edycja konkursu hokejowego ? |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  17/04/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał terrorist: [qb]adolf ja bylbym przeciwny podawaniu z dogiem lacznie 4 typow dziennie, gdyz jesli robimy limit do doga (proponuje 3 spotkania) podajac 4 spotkania dziennie mozna latwo zablokowac innych, tydzien ma 7 dni i podanie lacznie 4 jednego dnia to lekka przesada, dog powinien zaliczac sie do tych 3 typow i jeszcze jedno bo nie ma tego w rugulaminie chyby ze przeoczylem, spotkania musze byc podawane w dniu w ktorym beda grane, nie mozna grac w poniedzialek meczy na wtorek czy srode, wyjatek NHL ktora sa po polnocy ale to wszyscy wiedza, dla mnie takie rozwiazanie jest logiczne i bardzo wazne by uniknac balaganu w konkursie adolf regulamin jest spoko!       [/qb][/QUOTE]I tak samo podpisuje sie obiema rekami pod tymi dwoma zastrzezeniami terrorista. |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |