No wiesz dardaw
Wypadaloby na forum takie rzeczy pisac. Skoro prowadzisz temat na forum publicznym - wiec robisz to dla uzytkownikow forum nie dla siebie.
Sam zreszta zadawales sobie pytanie: czy nie wiesz czy ktos w ogole tu zaglada?
Tak sie sklada, ze sie zainteresowalem tematem. Sledzenie na sucho czyichs typow forexowych jest lekko bez sensu. Otworzylem pozycje o ktorej mowa i postawilem na szczescie stop lossa. Strata dosc duza ale nie taka jak w tej chwili.
Czy moglbys w sposob klarowny napisac teraz jakie masz pozycje otwarte i z iloma lotami? Zrobic podsumowanie?
Bo ktos zechce skorzystac - otworzy pozycje jak ja ta wyzej i sie wladuje na dobre. S/L nie bylo - wiec uzytkownik mogl przyjac, ze nie zamykasz tej pozycji. (no tak jest tylko ze to jest swap a ktos o tym nie wie. On jest stratny a Ty nie)
W ogole moze warto byloby wprowadzic pewne zasady w tym temacie, pewna notacje od ktorej nie powinno byc odstepstw, zeby nie bylo niedomowien?
Np. wezmy pozycje te wyzej #681 - przeciez nie jest to ciezko napisac np. - cale brzmienie pozycji: #681 0,3 poziom wejscia, swap #i tu numer pozycji wczesniejszej? Przeciez to nie ciezko?
Zastanow sie dobrze dardaw nad tym bo inaczej naprawde - temat bedziesz prowadzisz tylko dla siebie co jest bez sensu.
Ja mam przed kompem kartke - sobie pisze wszystkie pozycje itp. - i to naprawde nie jest ciezko przeniesc na kompa.