[QUOTE]Oryginalnie wysłał Batigol:
[qb]Można się nie zgadzać, ale wg mnie typy bez uzasadnienia (najlepiej związanego z faktami np. kontuzje itp., bo liczba wygranych czy przegranych to za mało) - nie mają większej wartości. Jedynie jak firmuje je osoba, znana z dobrych typów to już coś. Inaczej to tylko zabawa.
Na forach zagaranicznych (oprócz takiej zabawy) sa czesto takie uzasadnienia, wtedy jest dyskusja i wymiana informacji np. na temat kto zagra w meczu a kto nie, gdzie zwolnili trenera.
Np. czy poprzez fakt, ze w Poloni się nie płaci zaryzykowalibyście serię typów przeciw tej drużynie, na Wiosnę - już niedługo.[/qb][/QUOTE]
czesc batigol
jak kazdy wie forum jest po to aby wymieniac swoje poglady na temat meczy. jednak po opublikowaniu swoich propozycji na forum na dzien przed obstawianiem okazalo sie ze jedynie jedna osoba dala mi swoja odpowiedz za ktora zreszta bardzo dziekuje.
co do typowania mojego to opieram sie jedynie na typach z roznych stron www ktore to studiuje na kilka dni przed typowaniem i wyciagam swoje wnioski czy dany mecz jest wart rozwazenia czy nie. natomiast skoro ty jestes tak zaawansowanym graczem (dla ktorego tylko bardzo ale to bardzo wnikliwe typy maja znaczenie) to chetnie poczekam na twoje typy na forum i wymienie sie z toba moimi spostrzezeniami na ich temat. jednak dopuki ich nie typujesz i nie odpowiadasz na moje posty gdy o to prosze aby mi ktos powiedzial cos na temat tego co typuje to nie wydaje mi sie to w porzadku ze mnie krytykujesz za malo wnikliwe analizy- i pamietaj ze ja jeszcze nie widzialem twoich wnikliwych analiz i dlugich wywodow na temat typow na dany mecz !!!!!!
choc chetnie poczekam na twoje typy i opinie
ps a poki co niezle zarabiam i sie ciesze z tego

)