Witam, witam
Dzięki wielkie g00niek za słowa uznania
, a co do HPK to możliwe bankier, że faktycznie wkroczyli oni na drogę remisów.Czołówka sm-liigi:
mecze pkt
Jokerit 49 107
HPK 48 100
Kärpät 47 100
JOkerit niespodziewanie wczoraj przegrało z Blues 5:3, prowadząc 2:3, pozostała dwójka gra dziś:
Feb 19, 2005 Tappara - HPK
Feb 19, 2005 HIFK - Kärpät
Zadaję sobie pytanie czy HPK chce zająć drugie miejsce w tabeli przed Karpat czy też chcą być trzecią ekipą po rundzie zasadniczej ( zresztą wszystko rozstrzygnie się w bezpośrednim spotkaniu: Mar 6, 2005 HPK - Kärpät ). Do tego czasu na pewno nie mogą stracić bliskiego kontaktu z ekipą Karpat, dlatego wykluczam ich przegraną ( do tego dochodzi, fakt że ostatnio dali się ograć Tapparze 4:0!!! Jeżeli bardzo im zależy wyprzedzić KArpatów to bez problemu wygrają, ale czy tak jest na pewno, trudno orzec
Karpat z kolei dotychczas wicelider, stracił tę pozycję na rzecz HPK ( ale ma 1 mecz mniej ) po ostatnich dwóch remisach, jak dla mnie mają mniejsze szanse na wygraną, choć niewiele mniejsze w meczu z HIFK, jak dla mnie mogą nawet to przegrać .
Wobec powyższego co jest tylko i wyłącznie moją subiektywną, fakt że płytką "analizą"
, podbudowany ostatnim remisem HPK, idę za ciosem i gram tym razem w obydwu spotakniach remis ( oczywiście single ).
Czas pokaże rozwój wydarzeń, a ja marzę, że wejdą oba bo tak mi się podoba
POZDRO ALL
P.S. Nie biorę odpowiedzialności za wariackie typy...( kto chce niech spróbuje, kto nie niech tego nie zastosuje )