stan początkowy : 7107 zł
PODSUMOWANIE 17/34 TYGODNIA GRY :
planowane po 17 tygodniu gry : 10 420zł
stan konta po 17 tygodniu : 11 493 zł
w/g planu na 18 tydzien : osiagnąc 11 460 zł
Ilosc transakcji w tym tygodniu - 105(tyle samo co w zeszłym ale daje slowo nie liczyłem )
ilosc zyskownych transakcji - 89
ilosc zwrotów - 5
ilosc stratnych transakcji - 11
najwyzszy zysk z transakcji - 314,28 zł
największa strata z transakcji (-281,88 zł)
przyrost (strata) kapitału +25%
Tydzień dośc udany,całkiem przyjemny przyrost kapitału.Transakcje odbywały sie na dolarjenie a trzy na kablu, z których na szczescie dość szybko wyskoczylem.
Moje mini prognozy a może raczej przemyslenia,które opisałem w poprzednim poscie sprawdzily się praktycznie w 100%.
Zblizający się tydzień bedzie stał z pewnością pod znakiem FED.Trudno wyrokowac cokolwiek, trzeba byc czujnym i czekac na wieści z USA.Wydaje się ze obnizka stóp o 25pkt jest juz uwzgledniona w cenach a rynek czeka na wiecej czyli 50 pkt.Czy odważą sie naraz obciąc 50 pkt ? Pewnie nie ale czasem potrafili zaskakiwac.
Jeszcze słowo odnośnie mojej platformy.
Na platfornmie tej oprócz oficjalnego panuje jeszcze dodatkowo dwupunktowy regulamin:
pkt1 - XTB ma zawsze rację
pk 2 - jezeli XTB nie ma racji to patrz pkt 1
Jak się slusznie domyslacie moja reklamacja w XTB spełzla na niczym.Kij im w oko.Po przeczytaniu artykułu : "Ciemna strona Mocy" :
http://www.skarbiec.biz/forex/overthecounter.htm doszłem do wniosku ze do sadu sprawy dawac tez nie będe.Szkoda czasu a szans praktycznie na wygranie nie ma.
Największą karą dla nich będzie gdy zrezygnuje z gry u nich.Dociagne te gre (jak dobrze pojdzie ) do konca i powiem im pa pa.A dzieki ich pstawie mam dodatkową motywacje.