[QUOTE]Oryginalnie wysłał świeka:
[qb]Zamiast parmy predzej bym dał chieti + pecs
a w meczu parmy bardziej skłaniał bym się ku 2
REKOMENDACJA* No i moje ostatnie typy potwierdziły że w eurolidze kobiet trudno o niespodzianki za 100=258
[/qb][/QUOTE]hmmm pamietasz....
no ale mniejsza o to...dzis 4 kolejka...kursy troche pospadały ale nie są najgorsze a więc:
Gambrinus Brno - Samara nie gram
...dość trudno wytypować zwyciesce...ale po takim kursie nie opłaca sie grać gospodyń....ja osobiście widze tu 2
Vilnius Telek. - Pécs nie gram
...ten mecz jeszcze trudniejszy niz poprzedni...kursy troche faworyzują Litwinki ale to bardzo trudny pojedynek do grania...według mnie 1
USK Praha - Ekaterinburg 1.1 9/10
No cóż...kurs strasznie niski i z tego powodu nie polecam...ale Rosjanki powinny bardzo łatwo wygrać...no chyba ,że bedą bardzo zmęczone
Aix Provence -Sopron no bet
kursy faworyzują Węgierki ale nie mam pojęcia dlaczego....
Bourges - MBK Ružomberok 1.1 9/10
Nawet po takim kursie zagrałem ten mecz bo Słowaczki do zdecydowanie najsłabsza ekipa grupy A
Orchies - Gdynia 1.3 7/10
Ja nie gram teo meczu bo nie stawiam przeciwko polskim zespołom ale wygrana Gdynianek bełaby dla mnie jak i pewnie dla was arcymiłą niespodzianką
CUS Chieti Barcelona 1.45 9/9 naczy sie 10/10...żarty 9/10
Włoszki po raz pierwszy w lidze wygrały ale stylem gry nie powaliły i zaniosi sie na pogrom w dzisiejszym meczu...Włoski kluby koszykówki żenskiej znaczą z roku na rok coraz mniej .Kursy nie odzwierciedlają rożnicy klas dzielącej te zespoły chociaz patrzac na skład Chieti zobaczymy takie nazwiska jak Santos czy Nemcowa ale ni jak sa one po prostu bez formy.Inny wynik niż wygrana Barcy nie wchodzi w grę.
Lav.Parma - Valencia 1.55 8/10
Chociaz gospodynie niepodzielnie rzadza we włoskiej ekstaklasie to na tle Euroligi ich gra wypada marnie...Nie powinna wystąpić Grubin a bez tejzawodniczki gospodyniom bedzie bardzo ciezko nawiazac wyrównaną walkę...