[QUOTE]Oryginalnie wysłał De Tomasso:
[qb]zwis1 jesteś taki głupi czy tylko udajesz
koleżka ubzdurał sobie w tym łbie, że zamieni nika łosoś na ŁOŚ i będzie wyzywał porządnego forumowicza czyli MNIE.
wymyśl teraz coś lepszego niż twój słynny ''ŁOŚ'' swoją drogą trzeba być niezłym debilem, żeby nie rozróżniać łososia od łosia
co ty miałeś z biologii matole
a tak na marginesie: o c*** ci chodzi idioto ( tutaj miała być cenzura ale mi nie wyszło
sorka, że kogoś uraziłem oprócz oczywiście mojego ulubionego kolegi z forum zwisa1 )
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich oprócz zwisa1
iwo:
ps. sorki za Off-Topic, ale nie mogłem sie powstrzymać od zbesztania jakiegoś łba.
ps2. nieźle masz nasrane w głowie, żeby stawiać przeciwko Bourges
ps3. a jednak wyszła ta cenzurka...co nie zmienia fenomenu zwisa1... łosoś a ŁOŚ
nieźle się uśmiałem.... HAHAHAH
i jeszcze ps4 hehe jak z takim ryjem możesz chodzić na dziwki heheh bo z takim ryjem jak ty masz to bym chodził kanałami heheh !!!!
Finito[/qb][/QUOTE]widze ,że coś jednak dały moje wbitki....jeszcze jedna taka wypowidż w stosunku do mnie i juz nie bedzie cie na tym forum....cały czas zaznaczam ,że twoje posty nic..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
a tak poza tym to jest dzisiaj porę ciekawostek...szczególnie u naszych południowych sąsiadów....jednak sam musze iść postawić singla wiec mała analize zamieszcze godzinę przed spotkaniem....
poklikajcie troche a sami znajdziecie...