Witam wszystkich. Po analizie sytuacji w grupach widzę to tak:
1.Gambrinus musi wygrać w Parmie (dla mnie 10/10) ponieważ ostatni mecz ma na wyjeździe w Pecsu, a tam nie wygrał nikt. Dodatkowo walczy o czwarte miejsce z Valencią, która dziasiaj gra z Lietuvosem i trudno pszypuszczać że przegra
2.Valencia j.w. tym bardziej że w ostatnim meczu jedzie do Francji (mecz z Valenciennes)i tym bardziej tam nie wygra. Ale ja tego nie gram bo mizerny kurs a ryzyko jest (Litwinki to doby zespół i wiele meczów przegrywał na styku). A do tego kobiety - za dużo w Walencji zależy od Valdemoro
3.No i Gdynia. Niby w sztosie ale. Nasz zespół wygrywa ostatnio w Eurolidze rzutem na taśmę i to mnie martwi. To się może koiedyś nieudać. A w meczu ze zdobywcą pucharu świata w żeńskiej koszykówce może się zdarzyć wszystko. Na korzyść przemawia to że zespół rosyjski już bez szans na awans. Dla mnie najwyżej 6/10.
To tyle u kobiet.
U mężczyzn wydaje się najlepsze Maccabi i AEK. Możliwa niespodzianka :rolleyes: w Lublanie. Roma to nieprzewidywalny zespół. Spotkanie Olympiakosu z Benettonem nawet bez Garbajosy powinno się skończyć zw.gości. Ale te klimaty w Grecji :eek:
Co sądzicie
PS. A przede wszystkim ty Kiwiasty. I życzę powodzenia