Wez sciemniaczu nie sciemniaj. Pisalem w twoim tematcie zebys konkretnie ustalil kapital jakim dysponujesz a nie raz na remis stawiasz 200 zlotych drugim razem 3000 zlotych. Co to ma byc?
Skoro puszczasz stawke o 15 razy wieksza niz poprzeednio to skad pewnosc ze nie puscisz nastepnej 15 razy wiekszej niz poprzednio?
Moze nastepna miala byc 45000 zlotych na remis?
Wiec twoj wpis: "...wpisywal bez sensowne posty ktore nic nie wnosza do tematu" pozostawie bez komentarza.
I co to kur**** jest? Slowa powiedziec nie mozna bo zaraz obraza? Tak jakby z jakas smarkula 15-letnia czlowiek dyskutowal!
I jak eska jestes beton w strategiach inwestycyjnych to sie lepiej nie odzywaj. Gosc pisze o inwestycji srednioterminowej, bo mu sygnal cos wygenerowal piszac, ze to powinna byc bardzo dobra propozycja inwestycyjna. A potem zali sie ze dane w USA sa zle! Wiec po danych dalej "powinna"??? A kiedy dane w USA byly dobre??? Wiec czego sie spodziewa?
W trendach srednioterminowych nie opiera sie na jakichs dziwnych wskaznikach technicznych TYLKO I WYLACZNIE bo one sa wyznacznikiem ale dodatkowo trzeba zwracac uwage na sytuacje makro. I jak cos nie tak to ciac. A o makro gosc ma blade pojecie. Pamietam jak w rozmowie na prive - wedlug niego maks poziom eur/usd to byl 1,42!!!
Taki dobry w makroekonomii ze przy tak silnym rynku jak eur/usd potrafi wyznaczyc punkt zwrotny zwlaszcza przed testowaniem maksimow z lat poprzednich?! To ja gratuluje buty i zarozumialstwa inwestycyjnego. I zreszta dostal po lapach na eur/usd.
Nie rozumie ze w pewnych sytuacjach sie na wskazniku nie opiera bo taki wskaznik mozna sobie o kant d**** pobic - zwlaszcza jak mowa o inwestycjach dlugoterminowych badz srednioterminowych.
Wiec pisanie "powinno" nie jest niczym uzasadnione.
Podobnie tutaj - wracam do tej transakcji srednioterminowej.
Nie dalej niz 2 dni temu zamknal eur/usd na -5000 bo mu wskaznik sie domknal. I wnioskow nie wyciaga.
Ciekawe czy podobnie jak na eur/usd pokaze mu ten wskaznik wyjscie jak bedzie -500 pipsow usd/jpy? Jak bomba spadnie na WallStreet tez bedzie czekal az wskaznik sie domknie? Jak byly dane ciulowe powinien ciac strate i zamykac pozycje. Czy jego wskaznik obliczany na danych historycznych bral pod uwage sytuacje w USA w tamtych okresach historycznych kiedy przynosil zyski? Na 90% jestem przekonany ze w ogole nie zagladnal do danych historycznych jesli chodzi o info ekonomiczne.
Na samej technice jechal.
Takze wyluzuj eska z lizaniem dupy dardawowi bo gosc robi kardynalne bledy i kazdy kto ma troche pojecie o forexie i inwestycjach dostrzeze to golym okiem.
Ja nie pisze tego dla siebie bo co ja gram to moja sprawa. Ale mam prawo na forum napisac jesli widze ze cos ktos merytorycznie robi nie tak. Jak sobie nie zyczy wpisow - prosze bardzo - niech wstawi "zakaz wpisow w temacie". Kto mu broni? Ale zeby boczyc sie bo ktos cos mu napisal? Moj wpis jest dla tych ktorzy zachlysnieci niebotycznie rosnacym balance - beda lykac co gosc napisze. Niech lykaja ale niech wiedza ze ktos jednak ostrzegal. Wiec nie beda miec potem pretensji do losu ze nikt nic nie napisal.
Takze zycze panstwu milego cukrowania i w ogole - zalozcie najlepiej kolko wzajemnej adoracji bo to ostatni moj wpis w temacie. Z dyletantami nie dyskutuje. Szkoda czasu
PS.
A twoj temat eska zalosny - raz zagrales za 3000 remis i ci wszedl i potem stchorzyles. Stoisz na 6 klockach i pykasz po 200 zlotych. Zeby utrzymac sie w elicie???
Coz - chodzilo chyba tylko o to zeby dostac sie do elity
A juz 3 miesiace minely i bez nastepnych 3000 na remis to juz ciezko bedzie posunac temat do przodu. Ale nie zagrasz bo zlecisz z elity