Cholet - Liteuvos Rytas
Wedlug mnie jutro maksymalnym pewniakiem jest zespol lietuvos rytas, po wpadce w ostatniej kolejce z anglikami gdzie dla wszyskitch bylo to maksymalne zaskoczenie beda chcieli sie teraz zrewanzowac (chodzily pogloski ze mecz ten byl ustawiony ale czy to prawda tego nikt nie wie do konca) Co prawda w tej kolejce przeciwnik bedzie trudniejszy niz brighton bears ale sadze ze zespol cholet tez lezy w zasiegu litwinow i powinni wygrac ten mecz chcac zamazac plame ostatniej kolejki, co prawda lietuvos rytas nie wroci na fotel lidera bo prokom powinien sobie poradzic bez wiekszego ale z anglikami ale tak czy siak litwini wygraj wyjazdowe spotkanie dla mnie 2 8/10
Prokom Trefl - Brighton Bears
Mysle ze druzyna z Brighton juz i tak duzo zdziala w ostatniej kolejce Uleb Cup i w jutrzejszym spotkaniu nie bedzie miala nic do powiedzenia. Sopot w tym meczu jest zdecydowanym faworytem i inny wynik niz zwyciestwo Prokomu bedzie ogromnym zaskoczeniem. Wedlug mnie 1 10/10 a nawet i 12/10
KK Zagreb - Demon Astronauts
Druzyny zamykajace tabele grupy A Kzagrzeb z bilansem 1-7, Amsterdam z bilansem 0-8. Druzyna jutrzejszych gospodarzy cec***e najgorsza obrona w grupie i traci srednio 89.5 pkt na mecz a z koleji druzyna z Amsterdamu to druzyna z najgorszym atakiem ze srednia zdobytych pkt. 63.4 na mecz, tak wiec zapowiada sie ciekawe widowisko.
Jesli beda w pelni sprawnii i dobrze umotywowani czolowi gracze Zagrzebia czyli Josko Garma i Marko Piplovic to powinni wygrac ten mecz. Dla mnie osobiscie 1 7/10, mozna tez podeprzec na 1x 9/10
Real Madryd - Lukoil Academic (bułgaria)
Kolejny wazny mecz z grupy A ktory bedzie mial wyrazny wplyw na uklad tabeli tejze grupy. Real Madryd ma bilnas 5-3 natomiast bułgarzy 6-2, tylko wygrana w tym meczu hiszpanów daje im pewnosc wyprzedzenia bułgarów w grupie, nie oszukujmy sie ale koszykówka hiszpańska stoji na wyższym poziomie niz bułgarska i patrząc tylko na to to zdecydowanym faworytem jest Madryt. Jednak dzieki amerykanom grajacym w klubowych druzynach ta hierarchia troszke sie zalamuje i wyrownuje
Ale według mnie w tym meczu nie powinno byc zadnego wiekszego zaskoczenia i Madryt wygra ten mecz aby przeskoczyc w grupie bułgarów i z lepszej pozycji awansowac do dalszej fazy Uleb Cup
1 8/10
To dla mnie najciekawsze mecze i najbardzie jwarte zagrania
oczywiscie kwestia osobista kto co wybierze ale mam nadzieje ze chociaz troszke moje typy oraz krotka charakterystyka tych meczow wam pomoga dokonac odpowiednich wyborow na jutro. Goraco pozdrawiam i zycze wysokich wygranych