Każdy kto potraktował mój post jako 'prawdziwy' a nie jako ironię, powinien udać się z powrotem do podstawowki gdzie tlumaczy sie takie rozne glupie podteksty
Oczywiscie ze Benetton to typ absolutnie nr 1, ja nie wiem jak mozna w ogole przypuscic mysl o tym ze wtopia. Jest taka opcja bo to niby sport, ale nie przesadzajmy. to wielki Benetton. Gdzies sa granice!!!
Do tego mysle ze MAccabi sobie poradzi bo wygrac w Tel Aviwie jest naprawde ciezko. W dodatku MAccabi ma piekielnie mocna ekipe... CSKA wygralo, to i MAccabi wygra zeby nie stracic kontaktu - a Skipper to jednak nie ten level. Boje sie troche Vujanica ale powinni i jego zatrzymac (czytaj: ponizej 25 pkt
)
Mysle ze Zalgiris w tym bardzo waznym meczu pokona Unicaje. Wraca Sabonis, Zalgiris u siebie gra bardzo dobrze, Beard w superformie... Wierze w nich, to solidny zespoł - ale zagralem z podporka :rolleyes:
Siena i Tau? Potrzebuja wygranych, poza tym trzeba sie zrewanzowac za wtopy na wyjazdach... Mysle ze warto to dorzucic nie powinno byc nerwow ...
Nie daje niestety wiekszych szans Slaskowi w Walencji, ale na pewno nie postawie tutaj 1 chociazby ze wzgledu na kwasne emocje przed TV... do boju WKS!
Efes powinien rozgniesc Olympiakos. Wciaz bez Pekera i Prkacina, goscie natomiast bez WOlkowyskiego i Diamantopoulousa. Raczej gospodarze, ale to bedzie mecz obrony, dwie trojki w kluczoywym momencie i moze byc nerwowo...
pozdr