[QUOTE]Oryginalnie wysłał Paweł:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał adabek:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał sheva:
[qb]nie ma to jak pilka nozna i takie kluby jak Juve, Milan, Real, MU........ tam nie ma uzalezniania od kasy, kupowania i sprzedawania spotkan... NIGDY wiecej Euroligi![/qb][/QUOTE]no no... zwłaszcza jak MU udowodnił ostatnio, że nie sprzedał meczu... a Wolverhampton to do Ligi Mistrzów jeszcze awansuje, co?[/qb][/QUOTE]Kolego lepiej zajmij sie czyms innym...Jesli dla ciebie sport=hajs to jestes po****ny.ManUtd sprzedal mecz ? Trzeba miec na****ne zeby tak sadzic.Co niespodzianka to sprzedali - no oczywiscie maja kasy od c***a i sprzedaja no no no.Widze ze nic nie wiesz o sporcie
uke: dla ciebie / Polecam ci granie przeciwko najlepszym,graj tylko wysokie kursy bo przeciez sprzedane !! pewnaiaki to porazki agassiego,roddicka,federera na noc bedzies mial ladne ako i zagraj za wszytsko co masz i jeszcze wiecej PRZECIEZ SPRZEDALI
[/qb][/QUOTE]Mistrzu.. to jest moje zdanie co ja myśle o tym meczu.. a Tobie to wara. Tylko to troche dziwne jak nagle jedna z lepszych drużyn przegywa z zespołem który praktycznie leci do drugiej ligi. Tylko jest ten problem, że nie stawiałem na MU, bo wiedziałem, że taki bilans będzie, że PRZEGRA, więc może faktycznie nie znam się na bukmacherce, ale przynajmniej nie straciłem tyle kasy co wielu z "zawodowych" typerów, którzy stawiali mase forsy na to zdarzenie. Żałować mogę, ze nie uwierzyłem tylko w wygraną Wolverhampton..
A co do Twoich pewniaków na odwrotną stawke... to daruj sobie..
A skoro Ty siebie uważasz, za ogólną prawde - it`s your biznes..