Oczywiscie Olympiakos po tych kilku z rzedu wygranych troche mnie przeraza ale jesli bysmy sie bardzie wglebili w ich mecze to wydaje mi sie ze nie sa az tak niesamowite no i w koncu Treviso jest bardziej poukladaną ekipą no i na pewno ma o klase lepszych zawodnikow (co do tego nie mam watpliwosci) ktos w koncu powinien pokazac grekom gdzie ich miejsce a ta hala nie jest az tak magiczna
( nie to co hala w Zagrzebiu).Benetton jesli zacznie mecz mocno i zdobedzie kilkupunktową szybką przewage nie powinnien miec problemu( tak bylo z Asvelem i tak bylo w lidze).No i w koncu niech temu Slaskowi dopisze szczescie i niech ktos zagra dobrze dla polskiej druzyny
.Wracajac do Olympiakosu to na dobra sprawe to tylko zwyciestwo nad TAU bylo sporym wyczynem bo reszta to tak :Zwyciestwo z Asvelem,potem u siebie ledwo ledwo z ALba po dogrywce,Slask u siebie,wyjazd i zwyciestwo z rozbitą Pamesą.Dlatego mysle ze wlasnie Treviso jest faworytem i ich pokona i chyba Pireus wciaz bez zawieszoengo Diamantopoulosa no i nie wiadomo jak tam z Wolkowyskim.No ale ejst jeszcze do wyboru Olimpia ktora nie powinna miec klooptow z LOttomaticą.
Ulkeru sie boję a raczej Cibony graja niesamowicie ostatnio,jak na taki team to robi to na mnie wrazenie wiec NO BET.
Skipper -CSKA hmm ciekawa pozycja tylko ze WLosi dosyc nie rowno graja a z CSKA to nigdy nie wiadomo kiedy odpuszcza nie wykluczone ze bedą chcieli sie odgryźć za porazke ze SKipperem w MOskwie.