[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kiwiasty:
[qb]Panowie co sadzicie o takim hiszpanskim dubelku na jutro ASVEL - TAU 2 oraz Pamesa - Effes 1 ??[/qb][/QUOTE]Ja też tak to dzisiaj widzę. I gram tylko te 2 spotkania.
Co do pozostałych meczy:
Alba-Olympiakos no bet
Mecz tych zespołów w Grecji jeszcze do dzisiaj mnie wk....a. Parę ładnych złotych było do wygrania gdyby nie wygrana po remisie.Kto śledził ten mecz sam wie jak sie układał... Wtedy sytuacja trochę inna była oba zespoły miały jeszcze teoretyczne szanse na awans. Dzisiaj już tylko Olympiakos... Hehe sam Szymon Szewczyk
obiecuje gre dla Śląska aby po raz 1 awansowali do top 16. I wydaje mi się że jezeli Alba podejdzie w miarę poważnie co do tego spotkania dołoży grekom.
Jednak to tylko gdybanie na zasadzie:Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.
W każdym bądz razie ja tego meczu nieruszam.
Śląsk - Beneton no bet
Śląsk wiadomo walczy o top 16. Beneton bez Edneya, Jackson wprawdzie godnie go zastąpił w meczu z Albą ale czy przeciwko Greerowi zaliczy równie udany występ??wątpie.... Beneton walczy o 2 najlepsze miejsce (premiowane 1 miejscem w grupie w top 16)ale miejsce to niezależy wyłącznie od nich,muszą czekać na wyniki grupy B.
Jak dla mnie większa motywacja po stronie Śląska, porażki Wrocławian we własnej hali niewielkie... z przeciwnikami którzy walczyli wtedy jeszcze o top 16... Sląsk z Benetonem walczącym o awans nie miał by większych szans, a tak.... czas pokaże.Jednak jak dla mnie każdy wyniki możliwy..
A tak na marginesie przypominam sobie mecz Śląsk-Beneton jakieś 2/3 lata temu?? kiedy to po dramatycznej końcówce (był bodajże remis albo +1 dla Śląska).W ostatnich sek. strata Śląska, przechwyt Pittisa i.... Beneton wygrywa. Jak będzie dzisiaj zobaczymy.