#1718912 - 27/10/2007 19:48
Re: Pytania do Poznaniaków...
[Re: Rivaldo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Gdynianie żyją? dotarliście na dworzec bez problemu? pozdro Wielka Triada
|
Do góry
|
|
|
|
#1720283 - 28/10/2007 00:59
[Re: Destination]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
żyjemy, żyjemy :] Dzięki za meczyk i browar na rynku Poziom spotkania taki sobie, ale przynajmniej sporo bramek było i Korverowi over siadł To teraz 8 listopada wpadajcie do Sopotu na Prokom. Kurde...ide spać dalej hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#1721440 - 28/10/2007 05:55
[Re: pszek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Byliśmy na rynku w poszukiwaniu jakiegoś pubu, po drodze było kilka przygód... Przykładowo zgłosił się do nas jeden z kibiców Lecha (?) z prośbą o pomoc w poszukiwaniu kolegi, który się zgubił po wcześniejszej wspólnej degustacji alkoholowej No więc wspólnymi siłami próbowaliśmy go odnaleźć, jednak nie znalazł się ;p potem poszliśmy do pubu Warki, bo nie znałem innego miejsca godnego polecania, i tutaj pszek byś się przydał, gdyż moja znajomość Poznania jest co prawda z dnia na dzień coraz lepsza, ale na chwilę obecną znikoma Później poszliśmy do budki 'TEJ' (jak dla mnie najlepsze zapiekanki w mieście ;p) i odprowadziłem Gdynian do Browaru, a stamtąd udali się na dworzec. Muszę przyznać, że bycie takim kibicem i podróżowanie po kraju musi być całkiem zabawne. Ja się nie mało uśmiałem na jednym wypadzie, chociażby akcja z kibicem krzyczącym coś z okna i krótka riposta kolegi Kamela na pewno zapadnie mi w pamięci na dłużej
|
Do góry
|
|
|
|
#1724076 - 29/10/2007 03:42
[Re: _Korver_]
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
Na Euroligę zapewne zawitam, Kamel mnie wystarczająco zachęcił. A fakt, zapomniałem o tramwaju... "Kto nie skacze ten za Legią hej hej" to się motorniczy zdziwił jak mu cały wagon skakał To jest dobra opcja i tak jest prawie po każdym meczu A tak szczerze to wydaje mi się że nie jest tak źle z naszą komunikacją. Po meczu znowu tak długo nie czekaliśmy na przyjazd tramwaju, jedyny minus to to, że było tam od cholery ludzi. Ja nie wiem czy wpadnę tego 8 listopada na Euroligę, chyba czasowo się nie wyrobię Ale jakoś w tym sezonie na jakiś mecz do Sopotu uderzę
|
Do góry
|
|
|
|
#1725167 - 29/10/2007 18:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Panowie polećcie jakieś fajne miejsce, kawiarnię, najlepiej w centrum miasta, odpowiednią do pójścia tam z dziewczyną. Poznałem fajną studentkę ostatnio i gdzieś trzeba wyskoczyć Cafe Kawka na Wronieckiej i pyszny jabłecznik z lodami, bitą śmietaną i toffi gdzie to jest dokładniej ? koło czegoś charakterystycznego? Chyba nie ma tam nic charakterystycznego. Jak wyjdziesz od rynku, to gdzieś po 100-200 m. po prawej stronie
|
Do góry
|
|
|
|
#1725350 - 29/10/2007 20:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Później poszliśmy do budki 'TEJ' (jak dla mnie najlepsze zapiekanki w mieście ;p) A, w ROTI byłeś ? ;> Na Dąbrowskiego (koło teatralki, trochę dalej jest rondo kaponiera)
|
Do góry
|
|
|
|
#1725391 - 29/10/2007 21:14
[Re: Fro_Lech]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Później poszliśmy do budki 'TEJ' (jak dla mnie najlepsze zapiekanki w mieście ;p) A, w ROTI byłeś ? ;> Na Dąbrowskiego (koło teatralki, trochę dalej jest rondo kaponiera) Drugie Roti jest koło rynku. Dobre zapieksy są też w "Mercurym" koło Starego Browaru. jakoś w Teju nigdy nie jadłem...
|
Do góry
|
|
|
|
#1725911 - 30/10/2007 00:48
[Re: odgdog]
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
Panowie polećcie jakieś fajne miejsce, kawiarnię, najlepiej w centrum miasta, odpowiednią do pójścia tam z dziewczyną. Poznałem fajną studentkę ostatnio i gdzieś trzeba wyskoczyć Cafe Kawka na Wronieckiej i pyszny jabłecznik z lodami, bitą śmietaną i toffi gdzie to jest dokładniej ? koło czegoś charakterystycznego? Chyba nie ma tam nic charakterystycznego. Jak wyjdziesz od rynku, to gdzieś po 100-200 m. po prawej stronie Korver, to jest niedaleko od Terytorium. Jak wychodzisz z Terytorium, idziesz w prawo i dochodzisz do ulicy Wronieckiej. I ta kawiarnia jest po prawej stronie jeśli sie nie mylę
|
Do góry
|
|
|
|
|
|