Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#1848009 - 11/12/2007 04:20 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: axl]
zaki Offline
old hand

Meldunek: 06/05/2003
slavia - sevilla 1X - czesi zmotywowani bo dla nich to swieto i przeciwnik ktorego warto pokonac ..sevilla nierowna forma teoretycznie powinni walczyc o 1 miejsce ale czy beda?...nie gram...wynik 1-1

arsenal-steua 1 - flamini,fabregas,hleb,van persie kontuzje...slabo widze szanse arsenalu na zwyciestwo..ale nawet rezerwy powinny dac rade..nie gram...wynik 1-0 (po golu bendtnera ktory dla mnie niedlugo bedzie nawieksza gwiazda na wyspach)

Do góry
Bonus: Unibet
#1851262 - 12/12/2007 20:52 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: axl]
b3str Offline
member

Meldunek: 20/09/2007
Arsenal-Steua

Dałem do komba typ ze Arsenal strzeli- 1,05 \:p
Mam nadzieje ze nie stukne się na tym.
Ok, to teraz na poważnie:
W wywiadach pilkarze Steuy mają nadzieję ze nie przegrają tak jak Slavia (7:0).Wenger kolejny raz wystawia nieco eksperymentalny skład, ale jak mozna bylo wczesniej zauwazyc-jest w tym dobieraniu niezły.Przyjaciele zza granicy widzą niezły "value" w underze 3,5 po kursie 1,55-jak dla mnie jest to istne samobójstwo.Arsenal nie moze przegrać dwóch meczów pod rząd, plama po ligowcu z Boro rzekomo powinna zostać zmazana.
Hehe, Londyn by mogl pomscic Zaglebie Lubin które z pewnością kibicuje gościom.

Lehmann
Hoyte, Gallas, Senderos, Traore
Walcott, Gilberto, Denilson, Diaby
Eduardo, Bendtner

Typ:Gunners -1,5 @1,75-1,85 6/10 STS-Betsson,Unibet

Do góry
#1851388 - 12/12/2007 21:58 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: b3str]
slawcius Offline
journeyman

Meldunek: 21/08/2007
Mam dziwne przeczucie, że dzisiaj będzie sporo niespodzianek, można powiedzieć że w tej grupie mecze o pietruchę. Wydaje mi się że Slawvia da dzisiaj radę, Sevilla gra o nic, Palop kontuzja. Uważam że spokojnie z handicupem można stawiać.

Mój typ i to stawiam:

Slavia - Sevilla 1(+1.0) 2pln expekt

Do góry
#1851394 - 12/12/2007 22:01 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: slawcius]
fart? Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/12/2003
Originally Posted By: slawcius
Mam dziwne przeczucie, że dzisiaj będzie sporo niespodzianek, można powiedzieć że w tej grupie mecze o pietruchę. Wydaje mi się że Slawvia da dzisiaj radę, Sevilla gra o nic, Palop kontuzja. Uważam że spokojnie z handicupem można stawiać.

Mój typ i to stawiam:

Slavia - Sevilla 1(+1.0) 2pln expekt

i tu sie mylisz Sevila gra o wygranie grupy a co za tym idzie w kolejnej rundzie by grac w zespolami ktore zajely w grupach 2 miejsca a nie 1 \:\)

Do góry
#1851420 - 12/12/2007 22:24 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: fart?]
slawcius Offline
journeyman

Meldunek: 21/08/2007
Może i masz rację, ale mam jakieś takie przeczucie co do Slavii. Pokusiłbym sie nawet o 1/1 8.75 expekt.

Do góry
#1851424 - 12/12/2007 22:29 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: slawcius]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: slawcius

A póxniej ,juz troche mniej spokojnie ,rzygac na quasi

Mecz jest o pietruche ,ale dla Slavii ,dla Slavii.

Do góry
#1851430 - 12/12/2007 22:37 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: Amkwish]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Odnosnie Palopa.

Kto to jest dzis ?

Cień bramkarza z ubiegłych 2-3 sezonów.
Polecam obejrzeć bramki ,tracone w tym sezonie przez Seville w La Liga.

Na jesieni Palop "uswietnił" 50 -lecie Camp Nou ,wywołujac salwy smiechu na trybunach.
Byłem na tym meczu i naliczyłem 8 jego wybic na aut i jedno...na róg

Facet ,który jeszcze nie tak dawno wydawał sie byc pewnym nr 2 w Seleccion Espanola na ME ,dziś nie jest pewny miejsca w podstawowym składzie swojego klubowego zespołu.

Brak Palopa - zadna strata dla Sevili ,a kto wie czy nie zysk.

Do góry
#1851494 - 12/12/2007 23:37 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: Amkwish]
Bastek Offline
stranger

Meldunek: 10/11/2006
Zgadzam się z kolegą brak Palopa to żadne osłabienie dla Sevilli. Zwycięstwa hiszpanów jednak pewien nie jestem. W ekipie Slavi pełna motywacja i nawet to że czesi nie mają juz szans na awans tego nie zmieni. To jest po prostu swięto dla kibiców i dla klubu jeżeli przyjeżdża jakby nie było znany zespół z europy zachodniej. Czytałem wypowiedź trenera Slavii, który twierdzi że zagrają w najsilniejszym składzie o 3 punkty. Pamiętać należy, że UEFA płaci klubom pieniądze za zdobyte punkty w lidze mistrzów, a taki klub z europy środkowej takim zastrzykiem gotówki nie pogardzi. Nie wykluczam dzisiaj niespodzianki tym bardziej, że Sevilla ma już awans i sporo problemów w rodzimej lidze. Nie sugerowałbym się też walką o I czy II miejscem w grupie. Ja proponuję na dzisiaj w tym meczu 1X.
Arsenalu nie gram z wiadomych powodów (1.25) chociaż myślę, że kanonierzy wyrają i ktoś może spróbować na podwyższenie kursu.

Do góry
#1851504 - 12/12/2007 23:44 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: Bastek]
mateusz2201 Offline
Impossible is nothing

Meldunek: 02/10/2005
Slavia Praha - Sevilla 2 1.75

Szkoleniowiec Sevilli - Manolo Jimenez ogłosił wczoraj listę piłkarzy, którzy wezmą udział w dzisiejszym pojedynku przeciwko Slavi Praga. Z powodu urazów w kadrze nie znaleźli się Keita, Kerzakov oraz Adriano.

Oto lista powołanych:

De Sanctis, Vargas, Daniel, Mosquera, Lolo, Drago, Hinkel, Crespo, Martí, Poulsen, Jesús Navas, De Mul, Maresca, Renato, Koné, Luis Fabiano, Kanouté, Diego Capel oraz Duda.

Jimenez jasno zadeklarował, iż jego zespół jedzie do Pragi tylko po to, aby odnieść zwycięstwo i zająć pierwsze miejsce w grupie H. Hiszpan jest przekonany, że po bardzo dobrym spotkaniu Sevilli przeciwko Realowi Murcia, jego podopieczni bez większych problemów poradzą sobie również ze Slavią.

„Jedziemy do Pragi po to, aby wygrać i zająć pierwsze miejsce w grupie przed Arsenalem.“

„ Jesteśmy bardzo mocno podbudowani zwycięstwem w lidze i wierzymy, że pozwoli nam ono potwierdzić dobrą formę również w Lidze Mistrzów.“

Jimenez wyznał również, żę nie jest zaniepokojony z powodu braku na boisku kontuzjowanego Andresa Palopa, którego zastąpi rezerwowy Morgan De Sanctis.

„ Nie jestem zaniepokojony z powodu braku w naszej bramce Adresa Palopa, ponieważ jestem pewny, iż Morgan De Sanctis jest doskonałym następcą. Niejednokrotnie udowodnił swoją klasę za czasów gry w Udinese, dlatego jestem spokojny.“

Do góry
#1851552 - 13/12/2007 00:27 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: mateusz2201]
viali Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/08/2005
Slavia-Sevilla (Zapowiedź)
fabianoooo.jpg
Ciekawy przebieg może mieć spotkanie na stadionie Evzena Rosickeho w Pradze, gdzie w środowy wieczór dojdzie do konfrontacji Slavii Praga z Sevillą FC. Podopieczni Manolo Jimeneza mają już zapewniony awans do dalszych gier, z kolei Slavia jest pewna udziału w dalszej fazie PUEFA, a na 1/8 finału LM nie ma już szans.

Sevilli nie wiedzie się zbyt dobrze w rozgrywkach ligowych, za to w LM idzie jej bardzo dobrze. Podopieczni Manolo Jimeneza na pewno będą chcieli także w ostatnim spotkaniu grupowym odnieść zwycięstwo i pokazać, że kryzys jaki dopadł zespół już minął. Problemem w zespole gości będzie na pewno brak etatowego bramkarza, Andresa Palopa, który złamał rękę. W jego miejsce pojawi się w bramce doświadczony Morgan De Sanctis. Oprócz Palopa nie zagrają także José Ángel Crespo, Ernesto Chevantón, Javi Navarro, Khalid Boulahrouz i Julien Escudé.

Slavia z kolei do ostatniego meczu grupowego przystąpi bez kilku kluczowych piłkarzy. Dušan Švento, Petr Janda, David Kalivoda, František Dřížďal, Martin Latka, Stanislav Vlček i Michal Švec to lista kontuzjowanych piłkarzy w zespole Karela Jarolima. - Musimy skoncentrować się na tym spotkaniu, stwarzać sytuacje strzeleckie i próbować strzelić bramkę - powiedział czeski szkoleniowiec.

- Ważne jest abyśmy po ostatnim spotkaniu ligowym potrafili zagrać kolejny dobry mecz i sukcesem zakończyć rozgrywki grupowe LM - stwierdza z kolei szkoleniowiec Sevilli, Manolo Jimenez. Parząc na listę wyłączonych z gry piłkarzy Slavii można stwierdzić, że Sevilla mająca zdecydowanie dłuższą ławkę rezerwowych powinna ten mecz wygrać, dlatego też stawiamy na jej zwycięstwo.

20:45 Slavia Praga - Sevilla FC

Sędzia: Viktor Kassai (Węgry)

Slavia: Vaniak - Krajčik, Brabec, Suchý, Hubáček - Šenkeřík, Volešák, Tavares, Pudil - Šmicer - Milan

Sevilla: De Sanctis - Alves, Dragutinovic, Mosquera, Crespo - Navas, Poulsen, Maresca, Capel - Fabiano, Kanouté

TyP sevilla win

Do góry
#1851625 - 13/12/2007 01:23 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: viali]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2005
ja może o tych osłabieniach Slavii dziś, 4 graczy to zawodnicy z pierwszego składu, a przede wszytstkim Vlcek - ich jedyny snajper właściwie - to bedzie poważna absencja, staty z ligi czeskiej po 16 kolejkach:

S.Vlcek - napastnik 13/7
D.Kalivoda - pomocnik 11/1 gol
F.Drzdal - obronca 11/1
M.Svec - pomocnik 8/0

P.Janda - napastnik 5m
D.Svento - pomocnik 0 gier w lidze
M.Latka - obronca 0

Do góry
#1851939 - 13/12/2007 03:21 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: Ryan20]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Jak wcczoraj zgodnie z przewidywaniami 'mina' byla w Chelsea tak dzis upatruje jej w Pradze lub chociaz nobet tutaj. Powody:
1. Sevilla juz zaslania sie brakiem polowy skladu: Kerzakov, Palop, Adriano, Keita
2. Sevilla na wyjezdzie nie potrafila pokonac Denii (4 liga), Slavia u siebie nie przegrala
3. Niby wygrana da Sevilli 1 miejsce i slabszego przeciwnika - za miesiac juz tej druzyny moze nie byc w sensie ze w styczniowym okresie transferowym zostanie rozsprzedana i wtedy spadek z PD bedzie jeszcze realniejszy - a moim zdaniem predzej w tym roku spadna niz awansuja do pucharow przez lige krajowa - nie trzeba bylo tylu srok za ogon naraz lapac - niektore organizmy tego nie wytrzymały ;\)
Przykro stwierdzic ale Sevilla to kolejny klub-kometa ktory nie bedzie na lata rywalem 'wielkich' w Hiszpanii - kolejna przyczyna jest mniejsza kasa niz w najbogatszych klubach i na dluzsza mete kto sie wykaze jest sciagany przez bogatych (Kanoute pojdzie Ramos poszedl) ktorzy sami nie umieja stworzyc czegos od podstaw tylko chca sukces tu i teraz i gotowi sa wylozyc powazna kase. Sevilli zaszkodzilo wspomniane lapanie wielu srok, chyba nie bylo drugiego tak wyeksploatowanego klubu w lecie i jak to sie skonczylo wszyscy wiemy. Mysle ze tam maja wieksze problemy na glowie niz zapewnienie sobie 1 miejsca - kolejny mecz w LM moze zagrac juz duzo gorszy sklad
TYP: jesli tu nie 1x to nobet, raczej under

Do góry
#1852066 - 13/12/2007 03:46 Re: LM - GRUPA H (Arsenal, Sevilla, Slavia, Steaua) [Re: bitnap]
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/07/2001
....apropo squadu kanonierów na mecz z steauą b.:

Lehmann, J Hoyte, Gallas, Senderos, Traore, Diaby, Gilberto, Diarra, Denilson, Walcott, Bendtner, Almunia, Fabianski, van Persie, Eduardo, Sagna, Clichy, Toure, Rosicky, Adebayor, Song, Eboue.

...RvP powraca \:\)

typ: 2-0 ,3-0

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  Akhu, Biszop