Cześć wszystkim.
Nie jestem na bieżąco ale kursy w
Unibet wydają się być ciekawe.Co prawda tylko dwa z trzech ale zawsze.
Unibet:
1)Gorzów - Wrocław 1,4 13,5 2,6
2)Toruń - Bydgoszcz 1,65 11,75 2,05
3)Piła - Ziel Góra 1,15 17,5 4,00
1)Kurs na Wrocław w STS 1,95 - też wydaje mi się za wysoki.Zdaje sobie sprawe że drużyna Gorzowa od dwóch ostatnich porażkach z Atlasem zrobiła duże postępy,to mimo wszystko jest na nich za słaba.Mój typ to ryzykownie 2 - 43-47. Wrocławianie bez Dadosa ale za to z aktualnym wicemistrzem polski Sawiną i Nichollsem.
Składy:
Atlas - Hancock, Sawina, Ułamek, Krzyżaniak, Nicholls, Słaboń
Pergo - Crump, Paluch, Świst, Dannö, Staszewski, Okoniewski
2)Według STS faworytem jest Apator i ja też tak uważam ale... .Dwie porażki Bractwa z Apatorem o niczym jeszcze nie świadczą i jeżeli nie pozwolą odjechać Apatorowi na większą liczbe punktów to może być różnie.Mój typ 1 49-41
Składy:
Apator - Kowalik, Jonsson, Rickardsson, Kościecha, Jaguś, Chrzanowski
Bractwo - T.Gollob, Tajchert, Wiltshire, Lyons, Protasiewicz, Robacki
3)1,15 to żadna rewelacja ale...trener Zielonogórzan bierze ze sobą do Piły Hamila i Svaba.Jeżeli J.Gollob konsekwentnie będzie obniżał sobie KSM na następny sezon to niespodzianka może stać się faktem,tym bardziej że Louis wciąż nie może powrócić to formy po kontuzji,a Dobrucki jeździ z Piłą po raz pierwszy w tym sezonie.Mój typ 1 47-43.Chociaż być może warto byłoby się zastanowić nad 2.Kurs jest w końcu znakomity - 4.
Składy:
ZKŻ Polmos - Huszcza, Stojanowski, Kuciapa, Svab, Hamill, Kujawa, Kurmański.
BGŻ Polonia - Gollob, Drabik, Karlsson, Louis, Dobrucki, Miśkowiak, Hampel
STS I liga:
ŁTŻ - Kolejarz 1,15 9 4
W Łodzi wszyscy zawodnicy wyremontowali swoje motory...poprzednie zwyczajnie się rozsypały.Z kasy miasta Łodzi poszło na to 20 tys zł.O ile Łukaszewski i Hućko dobrze sobie na nich radzą(remont w Danii u Jensena) to nie wiem jak z pozostałymi zawodnikami.Za kolejarzem przemawia jeszcze to że w Łodzi nie wystartuje węgier Nagy. Jednak chłodnie kalkulując atut własnego toru powinien przesądzić o zwycięstwie Łodzian.Mój typ 50-40
Wszystkie typy i rozważania należy traktować z przymróżeniem oka - miesiąc czasu nie wiedziałem co się dzieje.
P.S.Jak to się stało Pol B. - Unia L.42-48???
Pozdro.