[QUOTE]Oryginalnie wysłał jarzo:
[qb]niezmiernie zaluje ale nie zdaze opisac dzisiejszych typow f1 (musze obstawic hiszpanow w sts heheh)... bedziecie musieli mi wiec uwierzyc na slowo. po pierwsze:
grajcie montoye jako zwyciesce!! dobrze jest go podeprzec ralfem schumaherem (ten sam team co montoya. poza tym ralf jest pierwszym kierowca swojego zespolu i do tego jedzie na swoim terenie, wiec montoya moze go puscic. dlatego koniecznie trzeba go puszczac razem z montoya!). kursy w sts : montoya 12,0 r.schumaher 4,8. zapowiada sie dzisiaj gigantyczna wygrana dzieki williamsom
![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif)
. szakal... roznice beda prawdopodobnie minimalne pomiedzy zwyciesca a reszta stawki. w pojedynkach head to head ciekawie wyglada pojedynek coultharda z m. schumaherem (szkot ma 37 pkt straty i musi koniecznie wygrac z michaelem jezeli chce marzyc o mistrzostwie), david ma duze szanse. dosc dobrze spisywal sie na treningach. kwalifikacje minimalnie przegral. w warm-up 3 (za ralfem i montoya).
a to do tych, ktorzy boja sie ze montoya wypadnie z trasy: jest to mlody kierowca, w ferworze walki zdarzalo mu sie popelniac bledy i wypadac z trasy. robi on jednak blyskawiczne postepy. jestem pewien, ze nie majac nikogo przed soba (czyli startujac z pole position) bez problemu ukonczy wyscig. tak nawiasem to juz dluzszy czas sledze jego kariere i musze przyznac ze jest on jednym z najwiekszych odkryc f1. w przyszlym sezonie lub za dwa lata, wygra f1. dla mnie jest to nastepca ayrtona senny
[/qb][/QUOTE]
HEHE a jednak nie ukonczyl Montoya tak jak ci wczoraj pisalem co prawda nie z powodu bledu wlasnego a raczej winy maszyny ktora go zawiodla ale zawsze.
PS.CO do Ralfa to mielismy obaj racje i bardzo dobrze
oby tak dalej.