Witam!
Tak na poczatek to temat o Lekkiej juz byl i nie wiem po co jest ten drugi (w czasie Mistrzostw Europy Golden League sie nie odbywa wiec to w niczym nie przeszkadza) poza tym narazie tylko Ty sie tu wpisywales.
Co do Twoich typow:
800m M - Bucher jest podobno po kontuzji i ja bym na niego nie stawial, raczej wygra ktos z czworki Kipketer, Borzakowski, Czapiewski, Schumann (Schumannowi duze szanse daje trener Czapiewskiego)
400m przez pł. - Plawgo nie startuje (on pobiegnie tylko na plaskim dystansie), Januszewski zapowiada ze bedzie walczyl o medal czy ma szanse zobaczymy w eliminacjach
Trojskok M - Edwards i Olsson sa wedlug mnie poza zasiegiem reszty chyba ze sie przytrafi cos niespodziewanego (odpukac), wyniki sa za zwyciestwem Edwardsa, ale kto wie jak bedzie, ja bym ich umiescil w pierwszej dwojce
1500m M - Mazouzi i Balla sa to Marokanczycy a oni na tym dystansie dobrze biegaja, Rui Silvy dawno nie widzialem, w tej konkurencji nie wiem co sie moze zdarzyc
110m przez pł. M - Colin i Olijars sa juz od dluzszego czasu w swiatowej czolowce razem z kilkoma amerykanami, o innych tego nie mozna powiedziec a co do plotkow jest to konkurencja gdzie jeden maly blad moze zawazyc na wyniku - ja bym na plotki nie stawial
Skok o tyczce M - i tu podobnie jak z plotkami juz tyle bylo niespodzianek w tej konkurencji ze ciezko jest trafic zwyciezce niby niemcy sa dobzi ale kto wie kto wygra?
to narazie
pozdrowienia