#1696676 - 20/10/2007 17:01
Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [16]
[Re: siwy212]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
znowu bezsenność Winka sie napij, piwka sie napij, otwórz okno, ja na bezsenność cierpie już lata śpie często po kilka godzin ale za to obejrzałem duzo filmów i seriali siwy bezsenność ? w Twoim przypadku bym ,to raczej nazwał alkoholizm hrhrhr
|
Do góry
|
|
|
|
#1697262 - 20/10/2007 21:05
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
denerwuje mnie,ze ogolnie patrzac na forum to kurczaki nie jest dobrze...Co mnie denerwuje 16 temat, co mnie cieszy dopiero 7. Ja rozumiem,ze zycie daje po dupie...ale na bank sie tez z czegos cieszycie i nie wierze,az w taka dysproporcje pzdr! Może proporcje są podobne ale mamy w swojej naturze coś takiego, że radość okazujemy powściągliwie, natomiast zdenerwowanie wręcz przeciwnie. Przykład: Dłużej cieszysz się z wygranego kuponu, czy może dłużej rozpamiętujesz ten przegrany ? Na bank to drugie I stąd właśnie dysproporcja między ilością tych tematów rowniez kiedys mnie zastanowila ta dysproporcja. pomyslalem sobie, ze strasznymi pesymistami jestesmy. ale pozniej zauwazylem rowniez inna prawidlowosc. Otoz w "co nas cieszy" podajemy w jednym poscie konkret i na tym koniec. A tymczasem w "co nas derewuje" ktos cos napisze, i czesto rozpoczyna się na ten temat dyskusja na kilka kolejnych stron , więc pewnie to powoduje takie nabijanie postow w tym temacie MATTAT, rowniez mialem podobny problem 2x, a neo mam od ponad 2 lat. Net nagle padl i strony sie otwieraly po kilka minut. Dzwonilem do nich, i za pierwszym razem mi odpowiadali, ze jest wszystko OK, i abym poczekal do rana (bo dzwonilem wieczorem), i jesli usterka sama sie nie usunie ( ) to aby znow zadzwonil. Oczywiscie rano nadal zonk z netem. Ponownie dzwonilem, babka z kims tam się skontatkowala, i okazalo sie ,ze im sie cos tam uszkodzilo, i poinformowano mnie, ze bedzei to naprawiane. I po nastepnych kilku godzinach juz net smigal. zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie! a co mnie denerwuje? standardowo - kosmiczne lenistwo trzeba na zime drwa narąbac, a jaaaaaaak mi sie nie chce... jedzonka nie mam na dzisiaj, ale tak masakrycznie nie chce mi sie jechac do sklepu, ze chyba wole przeglodowac sobie do jutra
|
Do góry
|
|
|
|
#1697332 - 20/10/2007 21:31
[Re: rockeman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie! a co mnie denerwuje? standardowo - kosmiczne lenistwo a ja musze do nauki siadac,ale bedzie dobrze
|
Do góry
|
|
|
|
#1697743 - 20/10/2007 23:17
[Re: Gib01]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1697876 - 20/10/2007 23:37
[Re: Gib01]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
[quote=rockeman] zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie! po stokroć! Szkoda, że tak łatwo się mówi i nie da się tego zrobić jednym "pstryk" palcami. Ale już powoli robi mi się lepiej No to nie pozostaje mi nic innego ... i jeszcze raz pozdro Gib01 no to i ja piwo jak juz wszyscy stukamy kuflami najgorzej, ze wlasnie nie da sie na pstrykniecie palcami... ale jakos moze wyjdziemy z tego gowna ;P pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|