No tak. Turczynki poplynely wiec teraz to nawet i Rosja moze dostac. Ale kto sie spodziewal takiego lomotu od Niemek Szkoda przegranej kasy no ale Turczynki fatalnie zagrały
No nie to juz przesada. Jak turczynki mogly tak zagrac. To my z forum jakbysmy stworzyli druzyne to bysmy lepiej zagrali ten final. Nie pamietam takiego finalu. To ze 3:0 to nic ale ze 3 set 25:7 to juz tragedia
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DonAntonio: [qb]i po co sie tam pchaly w ogole nasze by tak nie dostaly, a te do 7 przegrywaja [/qb][/QUOTE]rozumiem ze jestes w****iony ale gadasz kompletnie bezsensu:/
Chodzilo mi bardziej o to ze zadowolily sie tylko gra w finale, bo tak nie jestem za mocno zdenerwowany, myslalem ze bedzie fajniejszy mecz. Co prawda wtopilem 2 stowki , jednak jak policze calosc siatki z kilku dni to jest faza iwo: Szkoda straconej szansy naszych
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bartmis13: [qb]Brawo dla Niemiec!!! Postawiłem w toto-mixie że wygrają 3-0 lub 3-1 i prodszę, jak słodko weszło, a kurs ponad 3! No to jeszcze Ruski i będzie iwo: [/qb][/QUOTE]Mądralo po meczu też mogę sobie napisać że dałem na niemki 3-0 nawet za 100000
Turczynki z dwiema Gamovymi(Neslihan i Natalia) wczoraj nie do zatrzymania a dzis....juz nie taka skutecznosc....Polki dotrzymywaly kroku gdyby nie te 2 panny...co do 1 seta zagralismy najlepszy set w turnieju prawie bezblednie...skad te 2 Gamove mialy taka skutecznosc nie wiem ale widac tak musialo byc. A dzis Turcja tragedia...jak to sie mowi słodka ZEMSTA !! iwo: