Witam Mam pewien problem - zaczynam pisac prace licencjacka . Moj temat to : "Znaczenie edukacji zawodowej w Unii Europejskiej na przykładzie szkół z wojewodztwa lubuskiego" .
Czy ktos moze mi polecic jakas literature ? Autorow ? Tytuly ksiazek ? Cokolwiek ?? Narazie nie mam pojecia jak sie za to zabrac . Kazde wskazowki mile widziane \:\) dzieki i pozdrawiam
Czy ktoś się orientuje jak jeździ warszawska SKM w strefie pozamiejskiej?tzn. czy są jakieś specjalne bilety,bo w tym momencie mam kartę miejską,a będę potrzebował pojeździć trochę do Sulejówka.
czy jak gram handicapa NORMAL i jest dogrywka w meczu koszykowki , to wynik liczy sie do konca spotkania , ale przed dogrywka , czy dopiero po dogrywce ?
czy jak gram handicapa NORMAL i jest dogrywka w meczu koszykowki , to wynik liczy sie do konca spotkania , ale przed dogrywka , czy dopiero po dogrywce ?
Blancorn
old hand
Meldunek: 26/08/2003
Witam Mam problem tego typu że kiedy otwieram bazę danych w access'ie, otwiera mi się forumlarz, i kiedy klikam na dowolny przycisk w nim utworzony pojawia mi się komunikat tego typu:
Jedno pytanie do znajacych dobrze angielski: w koncowce tematu pracy licencjackiej mam sformułowanie "na przykładzie KDPW S.A." KDPW pewnie zostaje bez zmian,ale S.A. czyli społka akcyjna tez powinno zostac bez zmian czy po angielsku to bedzie inny skrot?Jak ktos sie orientuje to z gory dzieki.
Jedno pytanie do znajacych dobrze angielski: w koncowce tematu pracy licencjackiej mam sformułowanie "na przykładzie KDPW S.A." KDPW pewnie zostaje bez zmian,ale S.A. czyli społka akcyjna tez powinno zostac bez zmian czy po angielsku to bedzie inny skrot?Jak ktos sie orientuje to z gory dzieki.
$t$
Meldunek: 25/08/2006
ja znowu w potrzebie, czy umie ktoś robić prezentacje w programie Power point, bo ja próbuje i mi sie nic nie udaje, potrzebuje kilku rad i wskazówek na gg, jeśli ktoś ma troszke czasu i jest mi w stanie pomóc to bbardzo prosze o PRIV