Mam takie pytania
Pamiętaj aby kupon miał min. AKO 1,50
Czy takie AKO ma być na każdym kuponie który sumuje się do tej sumy 300u złotych???CZyli jeśli np. obstawię 70ąt kuponów to każdy musi być za AKO conajmniej 1,50??CZy mogę obstawiać pojedyńczy kupon powyżej 1,50 z jedną kombinacją,i czy taki się również wlicza??
Jak już wspomniałem noszę się z zamiarem dokonania pierwszej wpłaty na konto w Expexcie.Moje konto już istnieje,tzn zarejestrowałem się ale nic nie wpłacałem.Zauważyłem teraz jednak że aby wypłacić ewentualne pieniądze z wygranych(uwzględniając juz ten 3y krotny obrót) należy posiadać SWOJE konto bankowe,a ja takiego nie posiadam.Chciałem przelewać wygrane na konto ojca.W takim przypadku mam pytanie czy muszę założyć drugie konto na Expekcie z takim samym adresem mojego ojca,aby w przyszłości móc wysyłać ewentualne wygrane już na JEGO konto??Czy nie wystąpi żaden problem ,konflikt adresów zameiszkania uniemożliwiający skorzystanie z tej promocji listopadowej z bonusem????CZy bonus w listopadowej promocji zostanie mi przyznany bezproblemowo??
p.s.Czyli wyjdzie tak iż mój ojciec będzie w tym przypadku docelowo obstawiał i grał zakłady oraz transferował ewentualne wygrane na SWOJE konto,a moje dotychczasowe zostanie nieużywane(przynajmniej aż założe konto w banku).Jednakże realnie to ja będe grał i obstawiał posługując się tym fantem iż on posiada konto w banku umożliwiające wypłaty.Wiem że powstaje pewien paradoks,oczywiście dostanę zgodę od niego na taki wariant.Tak więc pytam czy jest to jedyny sposób dla mnie na ominięcie tego ograniczenia wypłacalności wygrancyh??