#1633479 - 30/09/2007 19:20
Re: Pytania do Poznaniaków...
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać bo na razie kiepsko u mnie z orientacją Chętnie Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać bo na razie kiepsko u mnie z orientacją Chętnie bym się z Wami wybrał, ale niestety ja już skończyłem ze studiami w Poznaniu. Ale mam nadzieję, że wrócę do Poznania nim wy skończycie studia
|
Do góry
|
|
|
|
#1633517 - 30/09/2007 19:38
[Re: pszek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać bo na razie kiepsko u mnie z orientacją Jeśli jakiś meczyk to ja proponuję pubik Warki niedaleko od Starego Rynku. Trzeba tam być troszkę czasu przed rozpoczęciem meczu, bo we wtorki i środy zwykle jest ciężko z miejscem. To kto jeszcze się pisze na wyjście we wtorek albo ewentualnie w środę?? no dobra to jest już nas dwóch
|
Do góry
|
|
|
|
#1633532 - 30/09/2007 19:44
[Re: _Korver_]
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać bo na razie kiepsko u mnie z orientacją Jeśli jakiś meczyk to ja proponuję pubik Warki niedaleko od Starego Rynku. Trzeba tam być troszkę czasu przed rozpoczęciem meczu, bo we wtorki i środy zwykle jest ciężko z miejscem. To kto jeszcze się pisze na wyjście we wtorek albo ewentualnie w środę?? no dobra to jest już nas dwóch Do meczy jeszcze trochę czasu, czekamy więc na odzew innych
|
Do góry
|
|
|
|
#1637048 - 02/10/2007 00:25
[Re: kobiash]
|
veteran
|
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak Pasuje??
|
Do góry
|
|
|
|
#1637117 - 02/10/2007 00:52
|
Carpal Tunnel
|
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak Pasuje?? Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić.
|
Do góry
|
|
|
|
#1637131 - 02/10/2007 00:57
[Re: odgdog]
|
veteran
|
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak Pasuje?? Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić. Racja. Nawet mam gdzieś do nich numer, bo kiedyś chciałem zarezerwować kilka stolików, ale u nich trzeba wpłacić po 20 zeta za każde miejsce
|
Do góry
|
|
|
|
#1637160 - 02/10/2007 01:07
|
Carpal Tunnel
|
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak Pasuje?? Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić. Racja. Nawet mam gdzieś do nich numer, bo kiedyś chciałem zarezerwować kilka stolików, ale u nich trzeba wpłacić po 20 zeta za każde miejsce W dobie internetu numer to nie problem... Natomiast te 20 zł, to jak ja kiedyś dzwoniłem, to całość była do wykorzystania w barze
|
Do góry
|
|
|
|
|
|