Witam
A oto moje typy, które zapodam wcześniej żebyście nie myśleli, że pisze po fakcie, ale też wiecie, że nigdy się nie wymądrzam, a przede wszystkim nie piszę, że mi coś weszło ale nie napisałem wcześniej, bo to nie tędy droga.
Dobra koniec gadania czas na konkrety.
Kursy z
Unibet.
Jensen - Keller 2 1,95
Nie sugerowałbym się aż tak bardzo czasami z eliminacji bo dla mnie najbardziej adekwatne są czasy z wszelkiego rodzaju mistrzostw lub amerykańskich triali jeśli chodzi o pojedynki amerykańskie. 7 lipca obaj spotkali się na amerykańskim trialu do Igrzysk i wygrał zdecydowanie Keller z czasem 3.44.19 a drugi był Jensen 2 sekudy gorzej z czasem 1.46.56 i dlatego zdecydowałem się na zagranie jego, tak samo w zeszłym roku w MŚ w Barcelonie Keller był w finale a Jensen nie wystąpił wogóle.
Risztov - Sandeno 1 1,45
Węgierka to uznana firma potrafi dobrze płynąć na wszelkiego rodzaju imprezach mistrzowskich, Węgierka wygrała swój bieg eliminacyjny nie przemęczając się zbytnio, w zeszłym roku na MŚ w Barcelonie była 2 za Kłoczkową. Amerykanka na swoim trialu była 2 za Hoff, tą samą, która dziś nie awansowała do finału.
Cseh - Bogiatto 1 1,17
Na zeszłorocznych mistrzostwach w Barcie Laszlo był za Pelpsem, jest dużo lepszym zmienniakiem od Włocha, kurs nie za duży ale jak dla mnie pewny.
Thorpe - Hackett 1 1,45
Ian nie przegrał od 7 lat na tym dystansie i wydaje się, że nie przegra i dziś, powinien sobie poradzić ze swoim rodakiem. Jak dla mnie powinien wygrać Ian. Czasy podał Wam Prem, a właśnie dzięki kolego
Można dołożyć na podwyższenie kursu zwycięstwo Phelpsa, Jędrzejczak - Kamerling 1, Thomas - de Bruijn 1,
Pozdrawiam Pawka z Kielc.