[QUOTE]Oryginalnie wysłał HAGIi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem:
[qb]Mam do Was pytanie, spece od niemieckiego "szczypiorniaka", kursów mniejszych niż 1.50 wystrzegam się jak ognia, ale... dzisiaj wyjątkowo są mi potrzebne do systemu z wysokimi kursami (>2.5). Jako że chcę sobie podbić ewentualną wygraną (przy dużych kwotach nawet 1.1 robi różnice) potrzebuję paru "pewniaków" (nie cierpię tego słowa). Co więc sądzicie o trio Kiel + Magdeburg + Flensburg?
I jeszcze jedno pytanie, jakie są Waszym zdaniem szanse na porażkę Hamburga (ciekawy kurs na "x2") oraz wygraną Nordhorn i Goppingen.
P.S. Do czego to doszło, żebym schodził na kursy 1.10
Pozdrawiam
[/qb][/QUOTE]witam sorki ze tak pozno odpisuje ale wczesniej nie moglem.
O Trio nie masz sie co bac. Te 3 druzyny sa w bardzo dobrej dyspozycji. zadnych znaczacych oslabien. U siebie sa nie do pokonania z tkaimi druzynami wiec mozesz smialo dorzucic!
Hamburga X2 bym nie ruszla. U siebie sa bardzo mocni, niedawno wygrali puchar z mistrzem Niemiec GFlensburgiem 1 bramka!! Wallau typowy sredniak, nawyjezdize jedynie wygrywa z druzynami z dola tabeli. Tutaj raczej szans wielkich nie bedize i gralbym na 1, ktora powinna spokojnie wejsc.
Nordhorn bardzo ciezki mecz, ale myślę ze na korzysc gospodarzy. Ale dla mnie typowy No bet
pozdrawiam i sorki za tak pozna odpowiedz
Hagi[/qb][/QUOTE]Dzięki za odpowiedź
W sytuacji gdy Fiorentina zawiodła, tylko kupon, na którym występuje m.in. owe Trio może mnie uratować
Pozdrawiam!