Witam!
Przed nami ostatnia kolejka niemieckiej Bundesligi w tym roku, patrząc po zestawieniach zauważyłem sporo meczów do grania, a ściślej już zagrałem 6 meczy za 300 zł w
Unibet, kurs ako 2,13.
Teraz pora przedstwić mecze, które zagrałem.
Nordhorn - Wallau 1
Nordhorn ma ambicje zagrać w tym roku o najwyższe cele, widać, że grają bardzo dobrze, czołową postacią w tym zespole jest Piotrek Przybecki a także Jan Filip, niewidzę innego rozwiązania jak zwycięstwo Nordhorn. Za tym typem przemawia także fakt, że Wallau zagra bez 4 podstawowych zawodników: Immela, Perunica, Ławrowa i Grimma, zwycięstwo gospodarzy więcej niż prawdopodobne.
Pfulingen - Magdeburg 2
Nareszcie zespół złapał właściwy rytm, Magdeburg pomimo, że jak zwykle na wyjazdach nie zachwyca (który już to raz) powinien odnieść zwycięstwo, Pfulingen jak zawsze powinien bronić się przed spadkiem a Magdeburg to drużyna ze zbyt wysokiej półki żeby nie wygrać z gospodarzami.
Goppingen - Schwerin 1
Schwerin w niedzielę wygrało poraz pierwszy w tym sezonie i to nie z byle kim bo z Gummersbach, chyba szczypiorniści z Gummer sprawili DDR-owcom miłą niespodziankę na święta, czy to zmobilizuje Schwerin do dalszych zwycięstw, wg mnie nie bo Frisch to za duże progi, a poza tym mają ustabilizowaną formę, jak to na średniaka ligi przystało. Wg mnie Frisch jest lepsze i wygra.
Flensburg - Lemgo 1
Po stracie pierwszej pozycji w lidze, gospodarze będą zmobilizowani podwójnie, jak bywa w meczach wyrównanych drużyn zadecyduje atut własnego parkietu, i tak też sądzę, że Flensburg wygra, nie mam super mocnych argumentów za tym typem, bardziej to przeczucie.
Hamburg - Wetzlar 1
Bez dwóch zdań faworyt jest tylko jeden i jeśli padnie inny wynik to będzie sensacja.
Kiel - Dusseldorf 1
Jak wyżej argument jeden różnica klas.
Powodzenia i wygranych na koniec roku.
Pozdrawiam Pawka z Kielc.